Ünlü Oyuncu Engin Akyürek Acı Haberle Sarsıldı

Ünlü Oyuncu Engin Akyürek Acı Haberle Sarsıldı

Ünlü oyuncu Engin Akyürek, aldığı acı haberle sarsıldı. Hayranları ve sevenleri, bu zor gününde ona destek olmak için sosyal medyada mesajlar paylaşıyor. Akyürek’in yaşadığı bu üzücü olayla ilgili detaylar ve gelişmeler burada.

Ünlü oyuncu Engin Akyürek, son olarak rol aldığı 'Adım Farah'ta oynayan başarılı oyuncu Ezgi Başak Akyürek Okul'un acı haberini aldı. Akyürek'in amcası Ömer Akyürek'in kızı olan 32 yaşındaki avukat Ezgi Başak Akyürek Okul, bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

ÜNLÜ OYUNCU ENGİN AKYÜREK ACI HABERLE SARSILDI

Olayda Okul'un 7 aylık oğlu da ciddi şekilde yaralandı ve yaşam mücadelesi veriyor. Bu trajik olay, Akyürek'i derinden sarstı ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Engin Akyürek'in Acı Günü! Kuzeni Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

ENGİN AKYÜREK'İN KUZENİ HAYATINI KAYBETTİ, YEĞENİ YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Son olarak ‘Adım Farah’ dizisinde rol alan başarılı oyuncu Engin Akyürek, acı bir haberle sarsıldı. Akyürek'in amcası Ömer Akyürek’in kızı olan 32 yaşındaki avukat Ezgi Başak Akyürek Okul, Erzincan'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazada, Okul'un 7 aylık oğlu Baray Alp Okul'da ağır yaralandı ve şu anda yaşam mücadelesi veriyor.

Engin Akyürek'in acısı: Kazada ölen o isim kuzeni çıktı - Patronlar Dünyası

Kaza, Okul'un aracının bir tıra arkadan çarpması sonucu meydana geldi. 32 yaşındaki Ezgi Başak Akyürek Okul, kazada yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Baray Alp Okul, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Engin Akyürek'in acısı: Kazada ölen o isim kuzeni çıktı - Patronlar Dünyası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler