İmamoğlu Çiftinden Pink Martini Konserinde Sürpriz Düet

İmamoğlu Çiftinden Pink Martini Konserinde Sürpriz Düet

İmamoğlu çifti, Pink Martini konserinde sürpriz bir düetle izleyicileri şaşırttı. Konserin en özel anlarından biri olan bu performans, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. İşte İmamoğlu çiftinin sahnedeki o anları ve detaylar.

Geçtiğimiz akşam gerçekleşen Pink Martini konserinde İstanbul'un sevilen belediye başkanı, izleyicileri şaşırtacak bir sürprize imza attı. Sahneye eşiyle birlikte çıkan İmamoğlu, Pink Martini'nin enerjik şarkılarına coşkuyla eşlik etti. Konser boyunca seyircilerle samimi bir iletişim kuran İmamoğlu, şarkıların ritmine kendini kaptırarak geceye renk kattı.

İMAMOĞLU ÇİFTİNDEN PİNK MARTİNİ KONSERİNDE SÜRPRİZ DÜET

İstanbul'da kültürel etkinliklere verdiği destekle bilinen İmamoğlu'nun konser sırasında sahne alması, seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Eşiyle birlikte sahne performansı sergileyen İmamoğlu, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Konserin sonunda seyircilere teşekkür eden İmamoğlu, bu anı unutulmaz kılan anlardan biri olduğunu belirtti.

imamoglu-ciftinden-pink-martini-konserinde-surpriz-duet.jpg

İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen Pink Martini konseri, büyük bir coşkuyla karşılandı. Dünya çapında tanınan müzik grubu, Türkiye'deki hayranlarıyla buluşurken, konserin ayrı bir renk katıcısı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu oldu.

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU PİNK MARTİNİ KONSERİNDE EŞİYLE ŞARKI SÖYLEDİ

Geceye katılan çok sayıda izleyici arasında yer alan İmamoğlu çifti, konserin ilerleyen bölümlerinde sahneye çıkarak Pink Martini ile birlikte unutulmaz bir performans sergiledi. Özellikle "Aşkın Bahardı" şarkısında mikrofonu eline alan İmamoğlu çifti, seyircilerin büyük beğenisini kazandı. Sahnedeki enerjik performanslarıyla izleyicilere keyifli anlar yaşatan İmamoğlu çifti, gece boyunca seyircilerle samimi bir iletişim kurdu.

Pink Martini'nin renkli repertuarında yer alan şarkılara eşlik ederek gecenin atmosferini daha da coşkulu hale getiren İmamoğlu çifti, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Konserin sonunda seyircilere teşekkür eden İmamoğlu, müziğin birleştirici gücüne vurgu yaparak geceye katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler