Son Dakika: Ekinözü Kaymakamı Evinde Silahla Vurulmuş Halde Ölü Bulundu!

Son Dakika: Ekinözü Kaymakamı Evinde Silahla Vurulmuş Halde Ölü Bulundu!

Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun, lojmanındaki evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

31 yaşındaki Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun, lojmanındaki evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. İşte haberin detayları...

EKİNÖZÜ KAYMAKAMI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun'un şoförü, Coşkun'u makamına götürmek üzere evine gitti. Fakat, Coşkun'a ulaşamayan şoförü, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri ise kaymakam Coşkun'un evine girdiklerinde, silahla kafasından vurulmuş halde bulundu.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Coşkun'un hayatını kaybettiği tespit edildi. Kaymakam Mesut Coşkun'un cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Polis ekipleri, kaymakamın ölüm nedenini belirlemek amacıyla detaylı bir inceleme başlattı.

MESUT COŞKUN KİMDİR?

Mesut Coşkun, 1993 yılında Kırıkkale'de doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünden 2016 yılında mezun oldu. Coşkun, Kariyerine Kastamonu-İhsangazi ve Artvin-Kemalpaşa Kaymakamı olarak başladı. 7 Eylül 2023 itibari ile Ekinözü'nde görev yapıyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler