Fatih Terim, Komşu Ülkede Başarı Rüzgarı Estiriyor: Arada Sadece 3 Puan Var…

Fatih Terim, Komşu Ülkede Başarı Rüzgarı Estiriyor: Arada Sadece 3 Puan Var…

Yunanistan’a transfer olduğundan beri Fatih Terim, ülkede konuşulan isim haline geldi. Panathinaikos ile yaptığı anlaşma neticesinde takımın başına geçen Terim, başarılı bir grafik çiziyor. İşte Fatih Terim’in son başarısı…

Yunanistan Süper Lig’inde şampiyonluk yarışı tüm hızıyla sürüyor. İlk 4 takımın yarışta olduğu lig mücadelesinde Fatih Terimi’in takımı kritik bir galibiyet aldı. Panathinaikos taraftarı Fatih Terim’in takımın başına geçmesini eleştirmişti. Ancak Terim bu eleştirileri şimdilik boşa çıkardı.

Panathinaikos, hem basketbol hem de futbol takımının başına iki Türk ismi getirerek büyük bir sükse yaptı. Daha öncesinde basketbol takımının başına deneyimli antrenör Ergin Ataman’ı getirmişti.

PANATHİNAİKOS EZELİ RAKİBİNE ŞANS TANIMADI

Yunanistan Süper Lig’inin 21. Haftasında Panathinaikos evinde Olympiakos’u ağıladı. Fatih Terim’in önderliğinde Panathinaikos, ezeli rakibini 2-0 skorlar devirdi. Golleri, 25. dakikada Bernard ve 60. dakikada Alexander Jeremejeff attı.

LİDER İLE PUAN FARKI AZALDI

Panathinaikos, Olympiakos’u yenerek hanesine 3 puanı yazdırdı ve zirve takibini sürdürdü. 47 puana çıkan Panathinaikos, PAOK’un sadece 3 puan gerisinde yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler