Mehmet Ali Erbil’in Çok Konuşulan Sevgilisi Aile Yemeğinde

Mehmet Ali Erbil’in Çok Konuşulan Sevgilisi Aile Yemeğinde

Sürekli gündemde kalmayı başaran Mehmet Ali Erbil, yine yaptı yapacağını… Erbil, kendinden 40 yaş küçük sevgilisini aile yemeğine davet etti. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın detayları haberimizde…

Başarılı sunucu Mehmet ali Erbil, şu sıralar yaşadığı aşk ile gündeme geliyor. Genç sevgilisiyle ayrıldığı dedikoduları dolaşırken şok bir aile yemeği gerçekleşti.

Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile birlikteliğini resmen onaylattı. Kardeşi Mustafa Erbil ve oğlu Ali Sadi’nin yer aldığı bir yemekte yeni sevgilisini de davet etti.

ERBİL İLE CEYLAN EVLENECEK Mİ?

Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki yeni sevgilisi Ceylan ile bir süredir aşk yaşıyor. Ayrılık dedikodularına karşın Erbil, evlenmek istediğini açıkladı. Hatta Gülseren Ceylan’a daha öncesinde evlilik teklifi etmişti.

Şovmen Erbil, evlilik için düşündüğü sevgilisini son olarak ailesiyle tanıştırdı. Ali Sadi ve kardeşi Mustafa Erbil’in arasında 4 kişilik yemek pozu çok konuşuldu.

YENİDEN BEBEK İSTİYOR

Öte yandan 66 yaşındaki Erbil daha öncesinde bebek sahibi olmak istediğini açıkladı. Mehmet Ali Erbil yaşına rağmen hala dinç olduğunu göstererek şu mesajı paylaştı;

“Tekrar evlenip, çocuk sahibi olmak isterim. Bebek yeniden hayata gelmek gibi bir şey, çocuklarımın da hoşuna gider bu... Ailemize yeni bir enerji, yeni bir heyecan katar.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler