Osmaniye'de İntihar Girişimiyle Sarsılan Olay: "Bu Son Sigaram" Dedi, Hayatını Kaybetti

Osmaniye'de İntihar Girişimiyle Sarsılan Olay: "Bu Son Sigaram" Dedi, Hayatını Kaybetti

Osmaniye'de, 29 yaşındaki A.Ö. intihar girişiminde bulunarak hayatını kaybetti. Üçüncü kattaki evinin balkonuna çıkarak intihar girişiminde bulunan genç, "Bu son sigaram komiserim ama ben bu ölümü hak etmedim" diyerek kendini boşluğa bıraktı.

Olay, Kadirli’nin Dervişpaşa Mahallesi’nde gerçekleşti. İntihar etmek için balkona çıkan A.Ö.'yü gören vatandaşlar, durumu hemen 112’ye bildirdi. Olay yerine kısa sürede sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, polis memurları A.Ö.’yü ikna etmeye çalıştı.

"BU SON SİGARAM KOMİSERİM AMA BEN BU ÖLÜMÜ HAK ETMEDİM"

A.Ö., balkondan atladıktan sonra elektrik tellerine takılarak yere düştü. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yaşadığı belirlenen genç, ağır yaralı olarak Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ciddiyetini koruyan A.Ö., Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek bir haftadır tedavi altındaydı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayata tutunamayarak yaşamını yitirdi.

A.Ö.'nün cenazesi, Kadirli ilçesinde bulunan Tapu Tepesi mezarlığında defnedildi. Yaşanan bu üzücü olay, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler