Kız Meselesi Nedeniyle Başlayan Kavga Silahlı Çatışmaya Dönüştü: 1 Ağır, 10 Yaralı!

Kız Meselesi Nedeniyle Başlayan Kavga Silahlı Çatışmaya Dönüştü: 1 Ağır, 10 Yaralı!

İstanbul Küçükçekmece'de, akraba iki aile arasında kavga çıktı. Kız meselesi yüzünden çıkan kavga silahlı çatışmaya evrildi. Olayda 1'i ağır olmak üzere toplam 10 kişi yaralandı.

İSTANBUL'da panik anları! Kız meselesi sebebiyle tartışma çatışmaya döndü. İşte detaylar...

Kız meselesi yüzünden çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü: 1'i ağır 10 kişi yaralı

KIZ MESELESİ YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGA ÇATIŞMAYA DÖNDÜ

İstanbul Küçükçekmece'de saat 15.00 sularında kız meselesi yüzünden çıkan kavga büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda, akraba olan iki grup arasında husumet nedeniyle başlayan tartışma, kahvehanede oturan bir tarafın arabalarla gelmesiyle daha da kızıştı. Önce sopalar ve tekmelerle birbirlerine saldıran taraflar, ardından silahlarını çekerek birbirlerine ateş açtı.

SİLAH SESLERİ PANİK YARATTI

Olayın çıktığı Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşanan olayda, karşılıklı atılan silah sesleri büyük panik yarattı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, tarafları ayırmak için uzun süre uğraştı ve havaya uyarı ateşi açarak durumu kontrol altına almaya çalıştı. Olayda 1'i ağır olmak üzere toplam 10 kişi yaralandı.

Kız meselesi yüzünden çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü: 1'i ağır 10 kişi yaralı

Olayda her iki gruptan da 1'i ağır olmak üzere toplam 10 kişi yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları dağıtmak amacıyla havaya uyarı ateşi açtı. Ardından polisler çevre güvenliğini sağlamak için önlem aldılar ve yaralılara ilk müdahaleyi yapmak üzere ambulanslarla hastanelere sevk edildiler.Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler