İzmir'de Dehşet! 15 Yaşındaki Kız Çocuğu Sevgilisi Tarafından Defalarca Bıçaklanarak Katledildi!

İzmir'de Dehşet! 15 Yaşındaki Kız Çocuğu Sevgilisi Tarafından Defalarca Bıçaklanarak Katledildi!

İzmir'de 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp adlı genç kız sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Ölmeden önce yayınladığı videolar ise dikkat çekti...

İzmir’in Karabağlar ilçesinde yaşanan trajik olay, toplumda büyük üzüntü yarattı. 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp adlı genç kız, iddialara göre erkek arkadaşı olduğu belirtilen bir kişi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. İşte ayrıntılar...

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Korkunç olay, Karabağlar ilçesi sakinlerini dehşete düşürdü. Çetinalp’in yaşamını yitirmesiyle ilgili detaylar, polis ekipleri tarafından titizlikle inceleniyor. İlk belirlemelere göre, genç kızın bir süredir erkek arkadaşı olduğu düşünülen bir şahıs tarafından defalarca bıçaklandığı bildirildi. Cinayetin ardından şüpheli kaçarken, polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

İzmir'in Karabağlar ilçesine bağlı Arap Hasan Mahallesi'nde dün akşam korkunç bir olay meydana geldi. 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp, iddialara göre erkek arkadaşı olduğu belirtilen bir kişiyle arasında çıkan tartışma sonucunda defalarca bıçaklanarak hayatını kaybetti. Mahalle sakinleri, olayın yaşandığı apartmanın önünde kanlar içinde yerde yatan genç kızı görünce büyük şok yaşadı.

Olayın hemen ardından vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Çetinalp'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Cinayetin şüphelisi ise olay yerinden kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındı.

YAYINLADIĞI VİDEO DİKKAT ÇEKTİ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşayan 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp'ten geriye söylediği şarkılar kaldı. Son bir gün içinde kendi seslendirdiği "Yapma Ne Olursun" adlı şarkıyı YouTube'da paylaşan Çetinalp, dört ay önce ise "Beni Kendinden Kurtar" adlı şarkısıyla dikkat çekmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler