Son Dakika: THY Gecikmeler Hakkında Açıklama Yaptı

Son Dakika: THY Gecikmeler Hakkında Açıklama Yaptı

Son dakika haberine göre; Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, yaşanan gecikmelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, Avrupa’daki hava sahası yoğunlukları ve kalkış slot uygulamaları nedeniyle seferlerde gecikmeler yaşandığını açıkladı. Üstün, yolculara bu durumdan dolayı sabırlı olmaları çağrısında bulundu.

THY'DEN AÇIKLAMA GELDİ

THY'deki gecikmelerle ilgili açıklama yapan Üstün, “Yolcularının memnuniyetini daima odak noktası olan bayrak taşıyıcı havayolumuz, Bayram tatili boyunca ilave talebi karşılamak adına ek seferler düzenlemektedir. Uçuşlarımızın zamanında kalkışına yönelik sergilediğimiz tüm gayrete rağmen, mevcut meteorolojik etkiler ve özellikle Avrupa'da yaşanan hava sahası yoğunlukları nedeniyle seferlerimize kalkışlarında slot uygulanmakta ve bu da zaman zaman gecikmelere neden olabilmektedir. Süreci minimize etmek adına yetkili ekiplerimiz bilfiil çalışmakta olup, uçuşlarının güncel durumuyla ilgili olarak yolcularımıza vakitlice ulaşılmaktadır. Bu oldukça yoğun bayram trafiğinde yolcularımızın uçuşlarını, Türk Hava Yolları kalitesinden zerre ödün vermeksizin icra etme gayretimizle kendilerine iyi uçuşlar diliyor, Kurban Bayramlarını tebrik ediyoruz” 

THY'den gecikmelerle ilgili açıklama!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler