Tüzel Kişiler Görüntülü Görüşme İle Banka Müşterisi Olabilir

Tüzel Kişiler Görüntülü Görüşme İle Banka Müşterisi Olabilir

Resmi gazetede yeni değiştirilen ve yer alan bir değişikliğe göre artık tüzel kişiler de görüntülü görüşme yaparak banka müşterisi olabilecek.

Resmi gazetede yeni değiştirilen ve yer alan bir değişikliğe göre artık tüzel kişiler de görüntülü görüşme yaparak banka müşterisi olabilecek. Görüntülü görüşme seçeneği sayesinde uzaktan belgesiz ve bankaya gitmeden daha kolay bir şekilde banka müşterisi olmak artık mümkün.

Daha öncesinde gerçek kişilerin görüntülü görüşme ile banka müşterisi olma imkanı mevcuttu. Fakat şirket sahipleri ve tüzel kişiler Bu imkandan yararlanamıyordu. Şimdilerde yeni yapılan bir değişikliğe göre Görüntülü görüşme sağlayarak rahatlıkla banka müşterisi olabilirsiniz. Şirket sahipleri genellikle vakit sorunu yaşadıkları için bankaya giderek görüntülü görüşmeyi sağlayabilir. Şimdi nerede yeni yayınlanan bir habere göre artık bankalar sadece görüntülü görüşme ile şirketlere müşteri olma imkanı tanıyor.

FİZİKİ BELGEYE GEREK DUYULMAYACAK

Herhangi bir ıslak imzaya ya da fiziki belgeye gereksinim duyulmadan görüntülü görüşme sayesinde gerekli bilgiler eşliğinde rahatlıkla banka müşterisi olunabilecek. Şirketin unvanı ya da şirketin bilgilerini içeren detaylı belgelere gereksinim duyulmadan Daha Hızlı ve kolay bir şekilde bir banka müşterisi olmak mümkün oluyor. Özellikle yoğun şirket sahipleri tarafından avantaj sağlayacak olan bu durum sayesinde pek çok kişi banka müşterisi olmak için sadece görüntülü görüşerek bunu başarabilecek.

Sadece elektronik ortamlarda görüşme yaparak dijital bankalar aracılığıyla kolay bir şekilde banka müşterisi olabilirsiniz. Aynı zamanda hızlı bankacılık işlemlerinden bu şekilde yararlanabilirsiniz.

İLETİŞİMDE ŞİFRE

Bankalar iletişim konusunda her zaman önlem aldıkları için herhangi bir bilgi sızdırması ya da güven problemi yaşamadan banka müşterisi olmak mümkün oluyor. Şifrelenmiş uçtan uca yapılan görüntülü görüşme sayesinde hem kolay hem de güvenli bir şekilde banka müşterisi olabilirsiniz. Kimlik tespiti konusunda hem yapay zeka hem de müşteri temsilcisi olan kişiler detaylı kontrolleri yapabiliyor. Ayrıca engelli olan ve tüzel kişi olup banka müşterisi olmak isteyen vatandaşlar da yine üçüncü bir kişinin yardımıyla banka müşterisi olabilecek. Sadece görüntülü görüşme ile birlikte Hem hızlı hem de kolay bir şekilde fiziki belgeye gereksinim duyulmadan şirketler bankalarda kolay şekilde müşteri olabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler