Garanti Bankası’ndan Emekli Promosyon

Garanti Bankası’ndan Emekli Promosyon

Geçen seneden bu yana verilen emekli promosyonları ile bankalar arasında yoğun bir rekabet oluşmuştu.

Geçen seneden bu yana verilen emekli promosyonları ile bankalar arasında yoğun bir rekabet oluşmuştu. 7.500 TL’ye kadar emekli promosyonu veren Garanti Bankası bu kampanyayı yeniden başlatarak mayıs ayı sonuna kadar yeni bir imkan sağladı. EYT ile emekli olan ve tüm gruplardan emekli olan vatandaşlar promosyon ödemelerinden faydalanabilir. Aranan tek şart 3 yıl taahhütname sözü vermek oluyor. Böylelikle emekli maaşınızı Garanti bankası’na geçirdik üçü kalma sözü verdikten sonra bir ay içerisinde emekli promosyonlarından yararlanabilirsiniz. Mayıs ayı sonuna kadar devam eden bu promosyonlara başvurmak için Garanti Bankası şubelerine giderek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

KİMLER YARARLANABİLİR

Bu kampanyalardan yararlanmak için 4A 4B 4C ve EYT ile emekli olan tüm vatandaşlar Garanti Bankası şubesine gittikten sonra maaşını buraya geçirebilir. 3 yıl kalma sözü verdikten sonra 7.500 TL olan bu promosyonlardan rahatlıkla yararlanabilirsiniz.

Promosyon miktarları kişinin emekli maaşına göre belirleniyor. 4.500 TL ve 7.500 TL arasında sunulan emekli promosyonlarında maaş oranına göre promosyon oranları belirleniyor. Böylelikle kişi kendi emekli maaşı ile aynı doğrultuda promosyon alabilir. Başvuru yapmak istiyorsanız ve bu emekli promosyonlarından yararlanmak istiyorsanız direkt olarak banka şubelerine gidebilirsiniz.

BANKA PROMOSYONLARI NE ZAMAN YATIRILACAK

Garanti bankası’na emekli maaşınızı geçirdikten sonra ilk 1 ay içerisinde promosyon ödemelerinizi alabilirsiniz.  bu promosyon ödemesi banka kartınıza yatırılır.

Bir defaya mahsus olmak üzere promosyon ödemelerinizi maaşınızı geçirdikten sonra alabilirsiniz. 3 yıl taahhütname sözü vererek Garanti bankası promosyon ödemelerini gerçekleştirir. Mayıs ayında başlasam bu kampanya 31 Mayıs tarihinde sona erecek. Ayrıca EYT ile emekli olan vatandaşlar da emekli promosyonlarından faydalanabiliyor.

Başvuruyu gerçekleştirmek için Garanti Bankası şubeleri üzerinden yapabilirsiniz.

EYT ile emekli olan vatandaşlar promosyonlardan yararlanmak istiyorsa eğer emekli işlemlerini tamamladıktan sonra Garanti Bankası şubesine giderek emekli maaşını buraya taşıyabilir. Sonrasında 3 yıl kalma sözü vererek maaşı doğrultusunda 7500 TL’ye kadar promosyon ödemesi alabilir. Garanti bankası’nın sunduğu bu meblağdan yararlanmak isteyen kişiler mayıs ayı sonuna kadar emekli maaşlarını taşıyabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler