Ziraat Bankası’ndan Çiftçilere Faizsiz Kredi

Ziraat Bankası’ndan Çiftçilere Faizsiz Kredi

Çiftçilik tarım ve hayvancılıkla uğraşan pek çok vatandaş işlerini genişletmeyi hedefliyor.

Çiftçilik tarım ve hayvancılıkla uğraşan pek çok vatandaş işlerini genişletmeyi hedefliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yaptığı bir açıklama ile birlikte tarımla uğraşan ve hayvancılıkla uğraşan pek çok çiftçiye faizsiz kredi verileceğini duyurdu. 84 aya kadar vade seçenekleri sayesinde sıfır faizli ve rahat bir şekilde bu krediyi ödemek mümkün oluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Ziraat bankası’na giden ve çiftçilikle hayvancılıkla uğraşan pek çok kişiye bu kredinin verileceğini duyurdu. Aynı zamanda 50'den fazla hayvana sahip olan ve büyükbaş hayvana sahip olan besicilerin işlerini büyütmek istedikleri zaman destek kredisi vereceğini de duyurdu. Bu açıklamayla birlikte Ziraat bankası’na giderek faizsiz kredilerden rahatlıkla yararlanabilirsiniz.

KİMLER YARARLANABİLİR

Ziraat bankası’ndan alınacak olan bu kredilerden çiftçilikle tarımla ve hayvancılıkla uğraşan köylüler rahatlıkla yararlanabilecek. Aynı zamanda besicilikle uğraşan vatandaşlar daha rahat bir besi alanı oluşturması açısından destek kredileri de alabilecek. Bir yandan tarımla ilgilenen ve üretim yapan vatandaşlar açısından üretimini daha rahat yapabilmeleri için yine faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Bu faizsiz krediler sayesinde ana parayı ödeyerek taksitlendirerek kolay bir şekilde ödeme imkanı sağlanıyor. Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek bu kampanya için Ziraat bankası’na giderek başvuruda bulunabilirsiniz. 84 aya kadar vade seçenekleri ile kolay bir ödeme imkanı sağlanıyor.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Başvuru yapmak ve sıfır faizli kredilerden yararlanmak isteyen vatandaşlar Ziraat Bankası şubelerine giderek kolaylıkla başvurabilecek. Hayvancılıkla çiftçilik ile ve tarımla ilgili ilgilendiklerini gösteren belgelerle birlikte kolaylıkla çekim yapabilirsiniz. 0 faizli ve uzun vade seçenekleri sayesinde aynı zamanda yüksek miktarlarda Kredi çekimi de Mümkün olacak.

Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olan bu kampanyadan 31 Mayıs 2023 tarihine kadar yararlanabilirsiniz. Ziraat Bankası şubeleri üzerinden detaylı görüşmeyle birlikte almak istediğiniz miktarda belirterek çekim gerçekleştirebilirsiniz. 0 faizli kredi onayı gerçekleştiği sürece çektiğiniz miktar direkt olarak hesabınıza aktarılır. Böylelikle hızlı bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Nakit ihtiyacının giderilmesi ile çiftçilik ve hayvancılıkla ilgili giderlerinizi daha kolay karşılayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler