Denizli'de Adli Tıp Kurumu'na Personel Alınacak

Denizli'de Adli Tıp Kurumu'na Personel Alınacak

Denizli Adli Tıp Kurumu 5 personel alacağını duyurdu. 2 destek personeli, 2 güvenlik görevlisi ve 1 büro personeli için kadro açıldı.

Denizli Adli Tıp Kurumu 5 personel alacağını duyurdu. 2 destek personeli, 2 güvenlik görevlisi ve 1 büro personeli için kadro açıldı. Başvuruların ise 17-23 Nisan tarihleri arasında yapılması gerekiyor.  Başvurular yapıldıktan sonra süreç başlayacak ve kimlerin işe alınacağı belirlenen tarihte açıklanacak. Kurumun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"“Son başvuru günü olan 23 Nisan 2023 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibariyle 35 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1987 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)”

DENİZLİ İÇİN BELİRLENEN KADRO SAYISI 5

Adli Tıp Kurumu, merkez ve taşra teşkilatlarına 47 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Bunlar arasında Denizli de yer alıyor. Şehir için belirlenen kadro sayısı ise 5 olarak açıklandı. Bunlardan 2 tanesi destek personeli, 2 tanesi ise güvenlik görevlisi kadrosu. Son olarak bir tane de büro personeli kadrosu duyuruldu. Destek personelleri için istenen tek şart ortaöğretim mezunu olması. Büro personeli için aranan şart ise Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik ön lisans mezunu olması. Bu şartları karşılayan herkes kadrolar için başvuru yapabilir. Burada tarihler çok önemli, keza başvuru tarihleri de açıklandı. 17-23 Nisan tarihleri arasında mutlaka başvuru yapılması gerekiyor. Ek bir başvuru süreci olmayacak ve personeller en kısa sürede açıklanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler