Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, Şehit Müslüm Özdemir’in Ailesine Ev Aldı

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, Şehit Müslüm Özdemir’in Ailesine Ev Aldı

Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent ve komedyen Hasan Can Kaya, şehit Müslüm Özdemir'in depremzede olan ailesine verdiği ev sözünü tuttu. Eşya masraflarını ise şarkıcı Melek Mosso karşılayacak.

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, şehit Müslüm Özdemir'in depremzedesi ailesine ev hediye etti. 6 Şubat'taki depremde evleri yıkılan şehit ailesine verilen sözü yerine getiren sanatçılar, evi şehit annesinin üzerine yaptı. Bu sırada şarkıcı Melek Mosso, evin eşya masraflarını karşılayacağını belirtti. İşte detaylar...

ŞEHİT HABERİ, AİLEYE KALDIKLARI ÇADIRDA VERİLMİŞTİ

12 Ocak'ta Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen Pençe - Kilit Harekatı'nda dokuz askerin şehit düştüğü olayda, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in şehit haberi, 6 Şubat'ta evleri yıkılan depremzede aileye kaldıkları çadırda verilmişti.

EV SÖZÜ YERİNE GETİRİLDİ, ŞARKICI MELEK MOSSO EŞYALARI KARŞILAYACAK

Bu zorlu süreçte Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent ve komedyen Hasan Can Kaya, Özdemir ailesine destek olma kararı almıştı. Levent, şehit ailesine ev sözü verdiği anları paylaşırken, Hasan Can Kaya da bu destek kampanyasına yarı payla katılarak evin geri kalan kısmını karşılayacağını belirtmişti.

Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ailenin yeni evlerine kavuştuğunu duyurdu. 12 Şubat ilçesi Tekerek Caddesi'nde bulunan 2+1 dairenin tapusu alındı ve deprem yönetmeliği evrakları incelenerek aileye teslim edildi. Ev, yeni yapılmış ve ailenin üç gün içinde buraya yerleşmesi planlanıyor. Eşya masraflarını ise şarkıcı Melek Mosso karşılayacak. Alınan evin, Şehit Müslü Özdemir'in annesinin üzerine yapıldığı belirtildi. 

HALUK LEVENT: ÇİFTE STANDARTLARI AŞAMADIK 

Levent, paylaşımında ülkede var olan çifte standartlara dikkat çekti. Şehitlerin olduğu günlerde müzik etkinliklerine tepki gösterilirken, aynı anda futbol maçlarında bu tepkinin oluşmadığını belirtti. Kendisinin birçok konserini şehit ailelerine bağışladığını ve bu kararı alırken ekonomik kayıpları göze aldığını ifade etti.

TEŞEKKÜRLER

Levent, bölgede desteklerini esirgemeyenlere teşekkür etti. Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer'e, ev sahibine özel indirim yapan kişiye, emlak komisyonu almayan emlakçı Taner Barışık'a ve bu anlamlı projede yer alan sanatçılara, dizi oyuncularına ve spor dünyasından gelen desteklere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler