Muş'ta, 14 Yaşındaki İki Kız Çocuğu İple Asılı Halde Bulundu

Muş'ta, 14 Yaşındaki İki Kız Çocuğu İple Asılı Halde Bulundu

Muş Varto ilçesinde, 14 yaşındaki P.A. ve Z.T. adlı ortaokul 8. sınıf öğrencisi iki kız çocuğu, metruk bir evde iple asılı halde bulundu. İlk incelemelere göre kız çocuklarının intihar ettiği belirtildi.

Muş Varto ilçesindeki metruk evde 14 yaşındaki P.A. ve Z.T. adlı iki kız çocuğu intihar etti. Kız çocuklarının akşam evlerine gitmemesi üzerine yapılan aramada, metruk bir evde iple asılı halde bulundular. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. İşte detaylar...

KIZLARIN CANSIZ BEDENİNİ BULAN BABANIN ACI GÜNÜ!

Saat 17.00 sıralarında Muş'un Varto ilçesi Kültür Mahallesi'nde, Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi P.A. ve Z.T.'nin evlerine gitmemeleri üzerine yakınları endişelendi. Kız çocuklarının yakınları tarafından yapılan aramada, kız çocuklarının cansız bedenleri müstakil ve metruk bir evde iple asılı halde bulundu.

DHA'nın haberine göre, gerçekleşen arama sırasında, iki kızın cansız bedeni, P.A.'nın babası Cemal A. tarafından kendilerine ait olan metruk evde iple asılı şekilde bulundu.

KIZLARIN CANSIZ BEDENİ MUŞ ADLİ TIP KURUMU'NA GÖNDERİLDİ

P.A.'nın babası Cemal A., durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edilmesini sağladı.

P.A. ve Z.T.'nin cansız bedenleri, olay yerindeki ilk incelemenin ardından Muş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

KIZ ÇOCUKLARININ CENAZELERİ AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ

P.A.'nın cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Varto Cemevi'nde düzenlenen cenaze namazının ardından P.A., Varto mezarlığında toprağa verildi. Diğer öğrenci Z.T.'nin cenazesi ise Bingöl'ün Karlıova ilçesi İsa köyünde defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler