Armağan Çağlayan: "Kanseri Türkiye'de Aldığım Tedaviyle Yendim"

Armağan Çağlayan: "Kanseri Türkiye'de Aldığım Tedaviyle Yendim"

Armağan Çağlayan, sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, Küba'ya kanser tedavisi için gitmediğini, Türkiye'de aldığı tedavi ile hastalığı atlattığını belirtti. Seyahatinin turistik amaçlı olduğunu ifade etti.

Armağan Çağlayan, Küba'ya kanser tedavisi için gitmediğini, Türkiye'de tedavi gördüğünü ve hastalığı atlattığını açıkladı. Küba seyahatinin turistik amaçlı olduğunu belirten Çağlayan, sosyal medyadan gelen yardım çağrılarına Küba Konsolosluğu'na başvurmalarını önerdi. İşte detaylar...

"KASERİ, TÜRKİYE'DE ALDIĞIM TEDAVİ SONUCU YENDİM"

Sanatçı Armağan Çağlayan, sağlık durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Küba'ya kanser tedavisi için gittiği yönündeki iddiaları reddeden Çağlayan, Türkiye'de aldığı tedavi sonucunda hastalığını geride bıraktığını ve kontrollerinin devam ettiğini vurguladı. İşte detaylar...

"KÜBA'YA TURİSTİK AMAÇLI GİTMİŞTİM"

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerle ilgili konuşan Çağlayan, Küba'ya seyahat etme amacının turistik olduğunu belirtti. Ancak bu seyahat öncesinde yaşadığı sağlık sorunuyla ilgili evrakları incelemek üzere başvuruda bulunduğunu açıkladı. Çağlayan, "Küba'ya turistik amaçlı gitmiştim. Ancak hastalık tespit edildikten sonra planlar değişti. Küba Konsolosluğu'nun sağlık birimine başvurarak evraklarımı ilettik. Ancak onlar, 'Siz iyisiniz. Sizin için burada yapacak bir şey yok' dediler" şeklinde konuştu.

"TEDAVİ İÇİN GİTMEK İSTEYENLER, KÜBA KONSOLOSLUĞU'NUN SAĞLIK BİRİMİNE BAŞVURABİLİR"

Sanatçının açıklamalarına göre, hastalıkla mücadele eden kişiler sosyal medya üzerinden Çağlayan'a ulaşarak yardım istiyor. Çağlayan, bu kişilere Küba Konsolosluğu'nun sağlık birimine başvurarak gerekli evrakları iletmeleri konusunda bilgi verdi. "Sosyal medyada başına benzer bir durum gelenler bana DM'den yazıyor 'Oraya nasıl gidiliyor? Ne yapmam lazım?' diye. Ben gittim ama gezmeye gittim. Küba Konsolosluğu'nun bir sağlık birimi var, gitmek isteyen oraya başvuracak. Başvurmadan önce bütün evrakları İngilizce'ye çevirtip o birime verecekler. Sonra ona göre cevap gelecek" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler