29 Mart Antalya Hava Durumu: Kentin Genelinde Hava Nasıl?

29 Mart Antalya Hava Durumu: Kentin Genelinde Hava Nasıl?

Mart ayının bitmesine sadece iki gün kaldı. Havalar ise yavaş yavaş sıcaklığını hissettiriyor. Yurt genelinde geçtiğimiz haftalarda soğuk hava görülmüştü. Antalya’da ise bugün hava nasıl? 5 günlük hava tahminleri neler söylüyor?

Antalya, neredeyse yaz-kış sıcaklığı ile biliniyor. Her ne kadar zaman zaman yağmur yağsa da yılın büyük bir bölümü sıcak geçiyor. Bugün itibarıyla yaklaşık 1 hafta mevsim normallerinin üzerinde bir hava sıcaklığı bekleniyor.

29 MART ANTALYA HAVA DURUMU

29 Mart Cuma günü Antalya hava durumuna bakıldığında sabah saatlerinde bazı ilçelerde hafif bir yağmur oluştu. Ancak il genelinde daha sakin ve güneşli bir hava olduğu meteoroloji tarafından bildirildi.

Antalya merkez, başta olmak üzere ilçelerde hava sıcaklığı ortalama 20 derece. En düşük 13 ile 15 arasında olması bekleniyor. Gün içinde bazı kıyı ilçelerinde 28 dereceye kadar hava sıcaklığının çıkacağı ölçüldü.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Antalya ile ilgili 5 günlük hava tahmininde ise, daha güneşli olduğu görülüyor. 30 Mart Cumartesi gününden itibaren hava sıcaklığı ortalama 25 derecenin üzerinde olacak. Bu sıcaklığın Salı ve Çarşamba gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler