Süperspor Araba Üretimi Yapan Lamborghini, Logo Değişikliğine Gitti

Süperspor Araba Üretimi Yapan Lamborghini, Logo Değişikliğine Gitti

Giderek teknoloji odaklı dünyamızda şık, canlı ve modern görünmek için birçok otomobil şirketi son zamanlarda logolarını güncelliyor. Volkswagen, Kia ve Nissan gibi bazıları, işleri biraz daha minimalist ve tek renkli hale getirdi.

Otomobil şirketleri, marka kimliklerinde önemli değişikliğe gidiyor. Birçok otomobil firması logolarında revizyona gidiyor. Buna lüks sınıfta yer alan şirketlerde dahil oldu. Fiat, Citroen, Peugeot, Dacia gibi niceleri değişikliği çoktan yapmıştı.

Şimdi, Lamborghini harekete geçti. Eski logoya kıyasla, biraz farklı bir yazı tipi elde ederken, boğaya daha minimalist, daha az ayrıntılı bir uygulama yapıldı.

LAMBORGHİNİ’DEN MİNİMALİST DEĞİŞİM

Son güncellemeden bu yana yirmi yıldan fazla bir süre olmuştu. Lamborghini tarihi logosunu yeniledi. Restyling, markanın görsel ifadesini, misyonunun “cesur”, “beklenmedik” ve “otantik” değerlerini daha iyi yansıtacak şekilde uyarlamayı içeren yeni bir logo ortaya çıkardı.

Yeni logodaki kavram, “İnsanları Ötesinde Sürmek”, her zaman sınırların, standartların ve sözleşmelerin ötesine geçme niyetine dönüşmesi olarak açıklandı.

Bu evrim, Lamborghini'nin sürdürülebilirlik ve dekarbonizasyona odaklanan yeni yörüngesini somutlaştıran strateji oldu. Amaç, yenilik ve sürdürülebilir ilerleme için bir ilham kaynağı ve model olarak hizmet eden gelecek nesillerle sağlam bir anlaşma oluşturmaktır. Bunu akılda tutarak, Sant'Agata Bolognese Evi, sadece arabaları değil, bir bütün olarak kurumsal kimliği içeren değişiklikler uyguluyor. Böylece şirketin kültürünü ve değerlerini etkiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler