Survivor All Star Hangi İsim Elendi? Elenen Son Kadın Yarışmacı Kim?

Survivor All Star Hangi İsim Elendi? Elenen Son Kadın Yarışmacı Kim?

Survivor’da dün gece yine heyecan dolu bir yarışma yaşandı. Eleme gecesinin olduğu 28 Mart Perşembe günü bol mücadeleye sahne oldu. Eleme potasına 4 kız kalırken adadan ayrılanlara yeni birisi daha eklendi. İşte dün Survivor All Star’da yaşananlar…

Her hafta bir yarışmacının adaya veda ettiği yarışmada yavaş yavaş sonlara doğru yaklaşılıyor. Nisan ayının gelmesiyle beraber Survivor’da heyecan adeta tavan yapıyor.

Rekabetin hiç bitmediği adada dün gece eleme düellosu yaşandı. Son 4’e kalan Merve, Berna, Aleyna ve Aysu adada kalabilmek için yarıştı.

SURVİVOR’A KİM VEDA ETTİ?

Survivor All Star’da haftanın ilk eleme adayı Aleyna olmuştu. Peşinden sırasıyla Aysu, Berna ve son olarak da Merve gelmişti. 4 kadının eleme potasında yer alması dikkat çekmişti.

Dün gerçekleşen eleme oyununda ise son tura Aleyna ve Aysu kaldı. Aysu karşısında başarılı olan Aleyna adada 1 haftada daha kalmayı garantiledi. Aysu ise, hikayesini dün itibarıyla sonlandırdı.

AYSU’DA HÜZÜNLÜ VEDA

Survivor All Star yarışmasına veda eden Aysu, duygu dolu bir mesaj paylaştı. Arkadaşlarından ayrılacağı için hüzünlü olan yarışmacı, artık hayata dönmeyece çalışacağını aktardı. Arkadaşlarıyla veda ederken ise göz yaşlarını tutamadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler