Türk Yatırımcıları Hüzünlü: Bitcoin Fiyatı 70.000 Dolardan Sert Çakıldı!

Türk Yatırımcıları Hüzünlü: Bitcoin Fiyatı 70.000 Dolardan Sert Çakıldı!

Bitcoin'in değerindeki son düşüş, sert şekilde gerçekleşti. Bu kısmen yatırımcıların sınırlı likidite sunan spekülatif meme coin'lere olan ilgisinin artmasına bağlanabilir. Ancak 73K’da dolaşan Bitcoin’de her açıdan ani bir düşüş oldu.

Olayların dramatik bir dönüşünde Bitcoin (BTC), kripto para piyasası ortasında 67.000 doların altına düştü. Diğer yandan toplam 650 milyon doların üzerinde bir tasfiye çılgınlığını tetikledi. Bu keskin gerileme, başarısız bir girişimin hemen ardından geliyor.

Müthiş 72.400 doları ihlal eden direnç seviyesi, kripto para piyasasının ralli yolculuğunda gezinirken traderları ve yatırımcıları gergin bırakıyor.

2btc.jpg

BİTCOİN’DE ANİ BİR GERİ ÇEKİLME

Analistler şimdi bir piyasa balonu belirtilerini yakından izliyor. Bitcoin’in fiyat yörüngesi belirsiz kalırken olası destek seviyelerini tahmin ediyor. İlk olarak 65.600 dolara iğne atarak geri dönüş yaptığı kestirildi.

Kripto piyasası, Bitcoin'in 67.000 doların altına düşmesiyle çalkantılı bir dönem yaşadı. Toplamda 650 milyon dolardan fazla kayıp olan tasfiyelerin zincirleme reaksiyonuna neden oldu.

Bitcoin'in düşüşü, kritik 72.400 dolarlık direnç seviyesini aşmak için mücadele ettikten sonra geldi. Başlangıçta, kripto para birimi 65.600 dolardan 72.400 dolara geri döndüğü için bir toparlanma belirtileri var. Fakat bunun ne kadar süreceği merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler