“Taş Kağıt Makas” Dizisine Bomba Oyuncu: Eski Sevgilisine Karşı Oynayacak!

“Taş Kağıt Makas” Dizisine Bomba Oyuncu: Eski Sevgilisine Karşı Oynayacak!

3 hafta önce yayın hayatına başlayan yeni dizi Taş Kağıt Makas, kadrosunu güçlendirir. Yeni bir isim kadroya dahil oluyor. Başarılı oyuncu Yüsra Geyik, “Taş Kağıt Makas” dizisine kadroya dahil olan son isim olarak öne çıkıyor.

Yaklaşık 5 yıl önce Ozan Güven ile Yüsra Geyik, yeniden dizide buluşuyor. İki isim “Taş Kağıt Makas dizisinde rol gereği karşı karşıya gelecek.

DİZİYE YENİ OYUNCU "YÜSRA GEYİK"

Yüsra Geyik, dizide Fecir Emirkıran’ın kız kardeşi Rüya’yı canlandıracak. Henüz yeni bölümlerde görünmeyecek olan Geyik, ileriki bölümlerde yer alacak.

ekran-resmi-2024-03-15-15-40-50.png

“TAŞ KAĞİT MAKAS” DİZİSİNİN KONUSU NE?

Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu bir düzende geçen hikayede; gecekondu mahallesindeki masum bir delikanlının, düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı anlatılır.

ekran-resmi-2024-03-15-15-41-23.png

Sıradışı bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut, yaşadığı her anı en küçük ayrıntısına kadar hatırlar. Babasının masum olduğunu ispatlamak için verdiği savaşta yine bu süper hafızasını kullanır. Belediye otobüsünde olaylı bir şekilde tanıştığı Alev de Umut’un babası için sürdürdüğü adalet arayışının en büyük destekçisi olur. Parlak zekası ve biat ettiği derin yapıyla Harun ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir ise bu savaşın diğer tarafında yer alır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler