S&P500 Endeksinde Direnç Seviyesi Ne Kadar? Dalgalanma Devam Ediyor mu?

S&P500 Endeksinde Direnç Seviyesi Ne Kadar? Dalgalanma Devam Ediyor mu?

Hisse analizlerinde S&P 500 endeksinde son durum ne? Direnç seviyesi ne kadar oldu? İşte piyasa analizlerinde son durum!

Bu sabah, ABD ve Avrupa vadeli endekslerinde yükseliş hakim. ABD ve Avrupa'da faaliyet gösteren şirketlerin bu hafta duyurmayı planladıkları 3. çeyrek mali sonuçlarına dair beklentiler ise piyasalardaki iyimserliği destekleyerek endekslerin yükselmesine katkıda bulunuyor. İşte piyasalarda son durum...

S&P 500 VADELİ ENDEKSİNDE 0,24 YÜKSELİŞ HAKİM!

Vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi yüzde 0,15, S&P 500 vadeli endeksi yüzde 0,24 ve Nasdaq 100 vadeli endeksi yüzde 0,26 artıda seyrediyor. Önümüzdeki günlerde S&P 500'de listelenen şirketlerin yüzde 30'u, bu hafta boyunca mali performanslarını kamuoyuna açıklayacak. S&P 500 endeksinde 4,199 direnç seviyesinin altında fiyatlanmaya devam ediyor. Bu seviyenin altında 4 saatlik bar kapanışları gözlemlenmeye devam ederse, hem yükseliş hem de düşüş eğilimli işlemlerin devam etme olasılığı bulunuyor. Bu hafta, S&P 500'de yer alan şirketlerin yaklaşık olarak %30'u mali performanslarını açıklayacak. Avrupa'da ise FTSE 100 vadeli endeksi %0.03, FDAX %0.14 ve Eurostoxx 50 vadeli endeksi %0.22 oranında yükseldi. Bu artışlar, piyasalardaki genel iyimser havanın devam ettiğine işaret ediyor.

borsa-yatirimcisini-uzdu-altin-ve-dolar-kazandirdi-282008.jpg

"BEKLENENDEN DAHA İYİ BİR KAZANÇ SEZONU GÖRECEĞİZ"

Carson Group baş piyasa stratejisti olan Ryan Detrick konuyla ilgili açıklama yaptı. Detrick, "Umarım ekonomide ve ileriye dönük olarak gördüklerinde olumlu bir güç görmeye devam edeceğiz. Manşetler elbette korkutucu. Ancak bizim için temeller oldukça güçlü. Beklenenden daha iyi bir kazanç sezonu göreceğiz." ifadelerini kullandı. 

Önümüzdeki Perşembe günü ABD'de açıklanacak olan gayri safi yurt içi hasıla gibi önemli ekonomik verilere odaklanarak hazırlıklarını sürdüren yatırımcılar, cuma günü açıklanacak olan enflasyon ölçütü olan kişisel tüketim harcamaları raporunu bekliyor. Yatırımcılar, bu raporların beklentilerin üzerinde çıkması durumunda, bu yıl içinde faiz artışlarının tamamen göz ardı edilmemesi gerektiğini düşünüyor.

ryan-detrick-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler