Ünlü ETF Analisti, BlackRock Paylaşımı ile Dikkat Çekti!

Ünlü ETF Analisti, BlackRock Paylaşımı ile Dikkat Çekti!

Bloomberg'in ünlü analisti Eric Balchunas'tan şaşırtan BlackRock paylaşımı geldi. İşte ayrıntılar...

Ünlü ETF analisti tarafından yapılan BlackRock paylaşımı, yatırımcıların dikkatini çekiyor. Analist, BlackRock'un yakın zamanda piyasaya sunduğu yenilikçi yatırım stratejileri ve ETF'ler hakkında bilgi verirken, bu ürünlerin getireceği fırsatlar konusunda öngörülerde bulundu. Ayrıca, BlackRock'un güçlü performansının ardındaki etkenleri ve gelecekteki potansiyelini değerlendirerek, yatırımcıların portföylerini çeşitlendirmek için bu yönde adımlar atmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor.

 İSHARES BİTCOİN TRUST'TAN BÜYÜK ADIM!

Topluluğun büyük bir heyecanla beklediği spot Bitcoin ETF'si için önemli bir adım atıldı. Varlık yönetim devi tarafından piyasaya sürülen iShares Bitcoin Trust, spot Bitcoin ETF ürünü, Nasdaq'ın takas ve saklama hizmetlerini sağlayan Depository Trust and Clearing Corporation'ın (DTCC) listesinde yer aldı. Bu gelişme, kripto para yatırımcıları arasında büyük bir heyecan yaratırken, kripto para dünyasında daha fazla kurumsal katılımı teşvik edebilecek önemli bir kilometre taşı olarak kabul ediliyor.

KRİPTO PARA PİYASASINDA IBTC LİSTEDE

DTCC, henüz onay bekleyen diğer spot Bitcoin ETF'leriyle birlikte BlackRock'ın ürünü olan IBTC'yi de listesine ekledi. Bu adım, kripto para birimlerine yönelik yatırım ürünlerine olan ilginin artışıyla birlikte, kurumsal yatırımcıların kripto para piyasasına olan güvenini ve katılımını daha da artırabilir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler