Araç Sahipleri Sevinecek: Akaryakıtta İndirim Geldi…

Araç Sahipleri Sevinecek: Akaryakıtta İndirim Geldi…

Sürücüleri sevindirecek haber geldi. Brent petrol ve dövizdeki yaşanan dalgalanma ile beraber akaryakıt fiyatlarında oynaklık yaşandı. Günlük değişkenlik gösteren zam ve indirim haberleri oluyor. Ancak bu sefer indirim haberi paylaşıldı.

2024 yılının başlarında benzin ve dizel fiyatları bir hayli fazla zam görmüştü. 4-5 aylık süreçte yükselişin artması vatandaşları endişelendirmişti. Yaz gelmeden 50 lira beklentisi oluşurken akaryakıtta sular biraz daha duruldu.

Brent petroldeki hareketlilik fiyatlara anında yansıyor. Dolar kurununda fiyatlarda etkisi oldukça fazla oluyor. Hem indirim hem zam oranları peş peşe açıklanıyor. Bu gece ise, yeni indirim haberi geldi. Motorinde en az 1 lira 16 kuruşluk indirim yapıldı.

ekran-resmi-2024-04-25-13-36-05.png

FİYATLAR AKARYAKIT İSTASYONLARINA YANSIYOR

Araç sahipilerini sevindiren haber, sürpriz şekilde karşılandı. Son günlerde akaryakıt fiyatları sabit şekilde ilerliyordu. Son indirim ile beraber araçların fullenmesinde yaklaşık 40 ile 80 lira arasında fark olacak.

Yapılan açıklamaya göre motorinde 1 lira 16 kuruş kuruş indirim yapıldı. Buna göre İstanbul’da motorinin litresi 41 lira, Ankara’da ise, 41 lira 89 kuruş ve İzmir’de de 42 lira 13 kuruş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler