Şevket Çoruh, Yeniden Arka Sokaklar’da: İlk Fragman Paylaşıldı!

Şevket Çoruh, Yeniden Arka Sokaklar’da: İlk Fragman Paylaşıldı!

Korkma Ben Yanındayım dizisiyle, değişikliğe giden Şevket Çoruh aradığını bulamadı. Arka Sokaklar’daki rolüyle tanınan Çoruh, her geçtiği yeni dizi erken final yapıyor. İstediğini bulamayan ünlü oyuncu ana dizisine geri dönüyor.

NOW TV’de yayınlanan Korkma Ben Yanındayım dizisi erken final yapacak. Dizinin erken final yapmasıyla beraber başrolde yer alan Şevket Çoruh, eski dizisine dönme kararı aldı.

Arka Sokaklar’da Mesut Komiser karakterini canlandıran Çoruh, tekrardan dönüş yapacak. Yapım ekibi, 19. sezonda çekilecek olan dizi için oyuncuya teklif yöneltti ve Şevket Çoruh’da gelen teklifi hemen kabul etti.

MESUT KOMİSER TEKRARDAN DİZİYE GELİYOR

Şevket Çoruh, dizi tarihinin en uzun yapımlarından birinde oyuncu olarak yer almıştı. 18 sezonla dikkat çeken Arka Sokaklar, halen önemli bir izleyici kitlesine sahip.

2006 ve 2022 yılları arasında Şevket Çoruh, dizide Mesut Komiser’i canlandırdı. Karakteri adeta yaşayan Çoruh, geniş bir kitleye de ulaştı. Ancak yeni projelere dahil olan Şevket Çoruh, aradığını bulamadı ve eski dizisine geri döndü.

ARKAK SOKAKLAR FRAGMAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler