Mini Etekli Öğretmen Figen Atalay Kimdir Nerede Görev Yapıyor

Mini Etekli Öğretmen Figen Atalay Kimdir Nerede Görev Yapıyor

Son günlerde gündeme gelen mini etekli Figen Atalay öğrencileri tarafından, giyiminden dolayı video kaydına alındı. Bu görüntülerin sosyal medyada Gündem olmasıyla beraber yeni Atalay gündeme geldi. Kamu personeli seçme sınavı ile atanarak göreve....

Son günlerde gündeme gelen mini etekli Figen Atalay öğrencileri tarafından, giyiminden dolayı video kaydına alındı. Bu görüntülerin sosyal medyada Gündem olmasıyla beraber yeni Atalay gündeme geldi. Kamu personeli seçme sınavı ile atanarak göreve başlayan Figen Atalay pek çok kişi tarafından tepki çekti. 

Özel bir eğitim kurumunda ders anlatması ile birlikte bir yandan KPSS öğretmeni olan Figen Atalay mini eteği ile ders anlatırken gündemi ikiye böldü. Bir kesin Figen Atalay’ın eteğini çok kısa bulurken bir kesim abartılacak bir durum olmadığını düşündü.

Figen Atalay İngilizce ekonomiye dersleri üzerine eğitim veriyor. Bir yandan özel eğitim kurumunda çalışırken bir yandan da KPSS öğretmeni olduğu belirtildi.

Video ile ders anlatırken Atalay öğrencileri tarafından da videoya çekilmesi ve mini etekli haliyle dikkat çekmişti. Bunun üzerine videoya alan öğrenciler, Figen Atalay’ın görüntülerini sosyal medyaya sızdırması üzerine bu görüntüler oldukça konuşulmuştu.

Figen Atalay Sosyal Medya

Sosyal medyada Gündem olan ve Atalay’ın Instagram ve TikTok hesapları daha merak edildi. Instagram’da 60.000 takipçisi bulunan Figen Atalay’ın tiktok’ta ise 16.000 takipçisi bulunuyor. Sosyal medya aktif şekilde kullanması ile sıklıkla paylaşım yapan Figen Atalay sosyal medyadan daha gündemine oturdu.

Gerek sosyal medya üzerinden gerek sunulan video üzerinden pek çok kişinin dikkatini çeken Figen Atalay, aktif şekilde sosyal medya hesaplarını kullanmaya devam ediyor.

Ekonomi ve İngilizce üzerine eğitim vermesi ile bilinen Figen Atalay özel bir eğitim kurumu aynı zamanda devlet okulunda öğretmen olduğu biliniyor. Öğrencileri tarafından mini etekle ders anlatırken video çekilen Figen Atalay’ın bu görüntüleri sosyal medyayı ve gündemi ikiye bölmüştü.

Figen Atalay, bölümünün İngilizce ve ekonomi olması ile birlikte aktif şekilde öğretmenlik hayatına devam ediyor. Özel bir eğitim kurumu ve aynı zamanda kamu personeli seçme sınavı ile birlikte atandığı için devlet okullarında da eğitim veren Figen Atalay bir süredir öğretmenlik mesleğinin içerisinde yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler