Konyaaltı'nın Yaz Okulu'nda 500 Öğrenci

Konyaaltı'nın Yaz Okulu'nda 500 Öğrenci

KONYAALTI Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) çatısı altında açılan "Yaz Okulu', 18 branş ve 83 kursta yaklaşık 500 öğrencinin katılımıyla devam ediyor.

Konyaaltı Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Yaz Okulu, büyük katılım ile devam ediyor. İngilizce, ahşap boya, seramik, yoga, pilates, resim, halk oyunları, jimnastik, drama, zumba, orf, basketbol, tenis, hentbol, tekvando gibi 18 farklı branşta, 500 öğrenci kurslarda eğitim görüyor. Yaz tatillerini değerlendirerek onları faydalı aktivitelere yönlendirmek amacıyla düzenlenen kurslarda öğrenciler, yaşıtlarıyla eğlenceli zaman geçirirken aynı zamanda ilgi alanlarına göre seçtiği branşlarda eğitim alıyor.

KURSLARA YOĞUN TALEP

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, açtıkları kurslar ile bireylerin hem öğrenmesini hem de eğlenmesini istediklerini söyledi. Kurslara bu yılki ilginin yüksek olduğunu dile getiren Başkan Esen, "Kurslarımıza katılanların yaz tatilini fırsata çevirmesini istiyoruz. Ücretsiz kurslarımızda kaliteli eğitim olanakları sunuyoruz. Kurslar, belediyemize bağlı merkezlerde uzman antrenör ve eğitimcilerin gözetiminde gerçekleştiriliyor. Kursiyerlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Konyaaltı'nın Yaz Okulu'nda 500 Öğrenci

Konyaaltı'nın Yaz Okulu'nda 500 Öğrenci

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler