2024 Yılında Alınabilecek En İyi E-Kitap Okuyucuları Hangileri?

2024 Yılında Alınabilecek En İyi E-Kitap Okuyucuları Hangileri?

Bazı insanlar hala fiziksel kitap okumayı tercih ederken, e-okuyucular son birkaç yılda çılgınca popüler hale geldi. Sizin için en iyi e-okuyucuyu arıyorsanız, bu liste tam size göre…

E kitap okuyucu ya da e-okuyucu olarak bilinen dijital kitap konforluğunu sağlayan önemli şirketlerden biri de Amazon’dur. Amazon’un hala e-kitaplar için en iyi dijital "ekosisteme" sahip olduğu biliniyor.

Paperwhite, kategoride satışa çıktığında, para için en iyi e-okuyucudur. Bununla birlikte, Amazon giriş seviyesi Kindle'ı geliştirdi ve şimdi birçok insan için iyi bir seçim.

EN İYİ E-OKUYUCULAR LİSTESİ

İlk Kindle'ın piyasaya sürüldüğü 2007'den beri yılında olmuştu. E-okuyucu, basılı kağıda benzeyecek şekilde tasarlanmış süper enerji tasarruflu bir tek renkli ekran teknolojisine sahip.

AMAZON KİNDLE (2022)

Amazon, artık giriş-level gibi görünmeyen bir temel Kindle E Ink e-reader yayınladı. 6 inçlik ekranı, Kindle Paperwhite'dan daha küçük ve daha hafif bir e-okuyucu yaptı. Ekranı Paperwhite ile aynı 300 ppi çözünürlüğe sahiptir. Bununla birlikte, bu kademeli model su yalıtımı ekler.

pexels-photo-1475290.jpeg

KİNDLE PAPERWHİTE (2021)

Amazon'un Kindle 2022'nin ekran çözünürlüğünü Paperwhite'larınkine uyacak şekilde yükseltmesiyle, önemli ölçüde daha çekici bir giriş seviyesi e-okuyucu haline geldi. Bununla birlikte, Paperwhite daha birinci sınıf ve dayanıklı hissediyor. Daha büyük bir ekran, su yalıtımı ve daha sofistike ve ayarlanabilir bir aydınlatma şemasıdır.

KOBO CLARA 2E

Daha büyük Kobo Libra 2'yi karşılayamıyorsanız, Kobo Clara 2E önemli ölçüde daha ucuzdur. Paranın karşılığını iyi bir şekilde verir. 1.448x1,072 (300 ppi) çözünürlüğe sahip 6 inç E Ink Carta 1200 dokunmatik ekrana sahiptir. 1 GHz işlemci ile çalışır ve 16 GB depolama ile birlikte gelir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler