LG, Geçtiğimiz Haftalarda Yeni Ürün Serisi Tanıttı: İşte Bilinmesi Gerekenler…

LG, Geçtiğimiz Haftalarda Yeni Ürün Serisi Tanıttı: İşte Bilinmesi Gerekenler…

Küresel tüketici elektroniği lideri LG Electronics, geçtiğimiz haftalarda önemli bir tanıtımda bulunmuştu. Asya menşeli şirket, ”Zero Connect" teknolojisine sahip dünyanın ilk tüketici TV'sini tanıttı. İşte detaylar…

LG, 4K video ve sesin 120Hz'de kablosuz olarak aktarılmasını sağlayan yeni amiral gemisi 97 inç LG Signature OLED M, Abu Dabi'deki Conrad Hotel'de son LG Showcase MEA 2024 sırasında piyasaya sürdü.

LG Showcase MEA 2024 kısa süre önce Abu Dabi'de misafirleri ve ortakları, markanın sunduğu en son ve en büyük gelişmeleri yüz yüze deneyimlemek için ağırladı.

LG’DEN ÖNEMLİ TELEVİZYON TANITIMI

BAE'nin Abu Dabi kentindeki Conrad Abu Dhabi Etihad Towers Hotel'de düzenlendi. İki günlük etkinlikte, LG Electronics'in bölgede kullanıma sunulacak tüm yeni yeniliklerini tanıttı.

thumbs-b-c-d75abd4fd22fad2e08e2bbd3b3b70f43.jpg

Geçen yıl başarılı bir etkinliğin ardından geri dönen LG Showcase, LG Electronics'in benzersiz müşteri odaklı yeniliklerini deneyimlemek için ortak bir platform oluşturdu. Şirketin müşterinin genel deneyimini geliştiren yenilikçi ürünleri pazara getirme vizyonunu yeniden doğruladı. LG MEA Bölgesi CEO'su Il Hwan Lee şunları söyledi:

“Geçen yıl LG Showcase MEA etkinliğini geri döndüğümüzde büyük bir başarı gördük ve bu yılki etkinlikte de aynı başarıyı görmekten büyük sevinçliyiz. En son yeniliklerimizi sergilemek ve misafirlerimize hepsini ilk elden deneyimleme şansı vermek büyük bir zevk. Her ürün için alınan sevgi ve takdiri görmekten mutluluk duyuyoruz ve genel olarak bu bölgeye daha fazlasını getirmeyi dört gözle bekliyoruz.

Bu etkinlik sadece ürünlerimizi sergileyen değil, aynı zamanda müşterilerimize olan bağlılığımızı da yineleyen bir platformdur. Bu etkinlik aynı zamanda iş ortaklarımızla ağ kurmak ve işimizin bir diğer hayati unsuru olan ilişkileri teşvik etmek için bir platform görevi görüyor.”

ekran-resmi-2024-06-04-10-41-27.png

DÜNYA’DA BİR İLK YENİ ÜRÜN

Dünyanın ilk VESA sertifikalı Çift Modlu oyun monitörü olan yeni 32GS95UE ve üretkenlik ve eğlence için olmazsa olmaz olan LG MyView Akıllı Monitör de dahil olmak üzere LG UltraGear OLED oyun monitörlerinin en son serisini sergiledi.

Üstüne üstlük, LG Electronics, hem kişisel hem de profesyonel kullanım için ideal olan Mikro LED teknolojisinin parlaklığıyla benzersiz görüntü kalitesi sunan çarpıcı bir 4K (3840 x 2160) çözünürlüklü Mikro LED ekran olan LG MAGNIT'i (model LSAL006) gösterdi. Perakende kullanım için LG, LG kafe deneyim alanında vurgulanan OLED şeffaf ekranları sergiledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler