Dünya Bu Çocuğu Konuşuyor: 6 Yıl Sonra Ortaya Çıktı

Dünya Bu Çocuğu Konuşuyor: 6 Yıl Sonra Ortaya Çıktı

Dünyanın konuştuğu İngiliz çocuk sonunda ortaya çıktı. 6 yıl sonra ortaya çıkan çocukla tüm merak edilenler paylaşıldı. Ülke değiştiren çocukla ilgili bilmeniz gerekenler…

Altı yıl önce kaybolan İngiliz çocuk, bir sürücü. Tarafından fark edildi. Üstelik çocuk güney Fransa'da bir yol kenarında yürürken keşfedildi. Ardından bu hafta sonu eve dönmeye hazırlanıyor.

Şubat 2019'da yayınlanan bir polis temyizine göre, Alex Batty, 2017'de İspanya'da "yasal ebeveyn vesayeti olmayan" annesi ve büyükbabasıyla tatile çıkarıldıktan sonra 11 yaşından beri görülmüyor. Kayıp çocuk hakkında bir iz bulunmazken birden ortaya çıktı.

6 YIL GEÇTİKTEN SONRA GÖRÜLDÜ

Şimdi 17 yaşında olan Alex Batty, annesi ve büyükbabasıyla birlikte İspanya'ya yaptığı bir gezi sırasında kaybolduğu 2017'den beri kayıptı. 17 yaşındaki çocuk, Çarşamba sabahının erken saatlerinde Toulouse yakınlarındaki yağmurda yürürken sürücüler tarafından fark edildi.

İngiliz polisi, Batty'nin son altı yılı nerede geçirdiğine dair ayrıntıya sahip olmadıklarını söyledi. Ancak Batty'yi yol kenarından kurtaran Fransız bir sürücü olan Fabien Accidini, çocuğun son iki yıldır Fransa'da "manevi bir toplulukta" yaşadığını aktardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler