Hermés’in Varisi Servetini Bakın Kime Bırakıyor?

Hermés’in Varisi Servetini Bakın Kime Bırakıyor?

Hermés servetinin 80 yaşındaki varisi Nicolas Puech ilginç bir karar imza armaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü markanın varisi, servetini beklenmedik bir şekilde dağıtmayı planladığı duyurdu. İşte detaylar…

İsviçreli Tribune de Genève yayınına göre, Puech'in 51 yaşındaki isimsiz bir adamı varisi olarak seçti. Bu isim evinde çalışan bahçıvan olduğu bildirildi.

Evlenmemiş ve kendi çocuğu olmayan Nicolas Puech, şu anda değeri 220 milyar doların üzerinde olan Hermès servetinin milyarlarca dolarını bahçıvana aktaracak.

VARİS, BAHÇIVANI EVLAT EDİNECEK

Moda servetinin sahibi, 51 yaşındaki bahçıvanını evlat edinmeyi planlıyor. Servetinin bir kısmını verebilmek için evlat edinmek zorunda. Nicolas Puech, bahçıvanı Hermès hanedanından zenginliklerinin bir kısmının resmi varisi yapmayı planladığını söylüyor, Nicolas Puech'i servetini miras konusunda şaşırtıcı kararlar veren son zengin değil.

Geçmişte Hermés varisi gibi birçok zengin ailesinden olmayan kişi ya da kişilere servetini bıraktı.

Bahçıvanı, Puech için onlarca yıldır çalıştı. Bahçıvan, tamirci ve ikamet yöneticisi olarak görev yaptı. Şu anda 51 yaşında olan bahçıvan  aslen Faslı. Servetini paylaşacağı Faslı bahçıvanın ismi ise paylaşılmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler