Belediye çalışanlarının bazılarında koronavirüs tespit edildi

Belediye çalışanlarının bazılarında koronavirüs tespit edildi

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, belediyenin bazı personellerinde koronavirüs vakası tespit edilmesi üzerine çalışma düzenini 14 gün boyunca en düşük seviyeye indireceklerini söyledi.

Korkuteli Belediyesi bazı personellerde koronavirüs (Covid-19) vakası tespiti sonucunda ve salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında; çalışma düzenini 14 gün boyunca en düşük seviyeye indirdi.

Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, "Maalesef belediye merkez binamızdaki bazı personellerimizde çıkan Covid-19 pozitif tespiti sonucunda ve yeni nesil Covid-19 virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında; belediyemizin çalışma düzenini 14 gün boyunca en düşük seviyeye indiriyoruz. Vatandaşlarımız; www.korkuteli. bel.tr internet adresinden, 0 242 643 60 11, 0 242 643 60 75 nolu telefon numaralarından ve ya 153 ihbar hattından bilgi almak kaydı ile belediyemiz ile ilgili iş ve işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir" dedi.

EVLERİNDEN HİZMET VERECEKLER

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 12 Ekim 2020 tarihine kadar sürecek olan bu çalışma düzeninden kaynaklı, vatandaşın iş ve işlemlerinde aksama olmaması için, belediye çalışanlarının evlerinden çalışmaya ve hizmet vermeye devam edeceğini aktaran Başkan İşlek, "Ayrıca belediyemiz binasında sizlere yardımcı olması için sadece 2 belediye çalışanımız hazır bulunacaktır. Fakat bina içerisine misafir kabul edilemeyecektir. Hem belediye personelimizi hem de sizleri korumak adına aldığımız bu karardan dolayı bu süreç içinde Korkutelili vatandaşlarımızın göstereceği anlayışlarından dolayı belediyemiz ve belediye çalışanlarımız adına teşekkür ederim. Lütfen maske- mesafe- temizlik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler