Halk Et'in 4. şubesi Serik'te açılıyor

Halk Et'in 4. şubesi Serik'te açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ucuz, sağlıklı, kaliteli et ve et ürünleriyle buluşturan Halk Et mağazalarının dördüncü şubesi Serik'e açılıyor. 2 Ekim Cuma günü Serik Halk'te satışlar başlayacak.

Antalyalı besicilerden alınan hayvanları Antalyalı tüketicilerle buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Kepez, Manavgat ve Alanya'nın ardından Halk Et'in dördüncü şubesini Serik'te hizmete sunuyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANET tarafından işletilecek olan Serik Halk Et Mağazası, Yeni Mahalle Yaşar Uçar Caddesi'nde hizmet verecek. İç tefrişat, elektrik, su tesisatı gibi son dokunuşlarının yapıldığı Serik Halk Et Şubesi, 2 Ekim Cuma günü satışlara başlayacak.

SAĞLIKLI, GÜVENLİ ET ÜRÜNLERİ

Halk Et Satış Mağazası'nda uygun fiyatla tüketime sunulan etler, hijyenik ve modern bir ortamda, güvenle tüketiciye ulaştırılıyor. ANET tarafından, içerisinde veteriner, gıda mühendisi ve uzman kişilerin olduğu bir komisyonca besiciden ilk elden alınan hayvanlar yine ANET'in kendi mezbahasında kesilerek, veteriner gözetiminde işleniyor. Ucuz, sağlıklı ve kaliteli etin adresi Halk Et açıldığı ilk günden bu yana vatandaşların tercihi olmayı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler