Barış Mahallesi'ne şehir konforu

Barış Mahallesi'ne şehir konforu

Barış Mahallesi'ndeki yeşil alan ve asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Tütüncü, “Kepez'deki değişimi görmek için Barış Mahallemize bakmak yeterli. Modern bir büyükşehirde vatandaşlar hangi imkâna sahipse mahalle sakinleri de o imkâna sahip" dedi.

Kepez Belediyesi, mülkiyet sorunlarını çözerek, imara uygun yapılaşmasını tamamladığı Barış Mahallesi'nde, yaşam konforunu temel belediyecilik hizmetleriyle artırıyor. Doğal gazın geldiği mahallenin, doğu ve batı yakası arasındaki ulaşım sorunu da geçtiğimiz aylarda çözülmüştü.

Mahallenin kuzeyindeki 2906 Sokak'ın, doğu ve batı yakası arasında yeryüzü şekillerinin oluşturduğu dezavantajdan dolayı ulaşım sağlanamıyordu. Yörük Kültür Parkı yanındaki vadi ve büyük kaya engeli ortadan kaldırılarak sokağın iki yakası birleştirildi.

MAHALLE SAKİNLERİNE SPOR PARKI 

Yol çalışması yapılan vadide çocukların oyun oynayabileceği, mahalle sakinlerinin spor aktivitelerini yapabileceği bir park da inşa edildi. Kepez Belediyesi Barış Mahallesi'nin en önemli ulaşım ağı olan Galip Kuşçuoğlu Caddesi'ni, asfaltını ve kaldırımını yenileyerek, elektrik iletim hatlarının yer altını alınmasını sağlayarak güzelleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü cadde ile beraber elektrik iletim hatlarının yer altına alındığı sokakları da sıcak asfaltla kapladı.

BARIŞ'A, ŞEHİR KİMLİĞİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de mahallede tamamlanan asfalt ve devam eden park çalışmalarını denetledi. Galip Kuşçuoğlu Caddesi'nin, asfalt, kaldırım ve elektrik iletim hatlarıyla tamamen yenilendiğini söyleyen Başkan Tütüncü, şunları kaydetti:

“Doğal gaza da mahallenin kavuştuğunu hesaba katarsak, artık bütün alt yapısı tamamlanmış bir Barış Mahallesi ile karşı karşıyayız. Göreve geldiğimiz yılları hatırlıyorum, göçebe bir yaşantının izlerinin görüldüğü Bir Barış Mahallesi vardı. O mahalle şimdi modern bir yaşamın, Kepez'deki değişim ve gelişimin en güzel görüldüğü bir mahalleye dönüştü".

baris-mahallesine-sehir-konforu-kepez-belediyesi-antalya-haber.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler