YouTube Music İçin Yeni Özellik: Hem Islık Hem Mırıldanarak Şarkı Aratılabilecek

YouTube Music İçin Yeni Özellik: Hem Islık Hem Mırıldanarak Şarkı Aratılabilecek

En popüler video izleme platformu olan YouTube, yeni bir özelliği tanıttı. YouTube müzik tarafında iyileştirmeleri sürdüren uygulama, mırıldanma ve ıslık sesi ile aratma özelliğini getirdi. İşte detaylar…

YouTube Music tarafından yapılan iyileşme ilk olarak Android kullanıcılarına gelecek. Android tabanlı cihazların destekleyeceği özellik daha sonrasında da diğer platformlara da entegre olacak.

YOUTUBE MUSIC’TEN YENİ ŞARKI ARATMA ÖZELLİĞİ

Adını veya sözlerini hatırlayamadığınız bir şarkı kafanıza takılır. Şimdi bunun çözümü YouTube Music’de var. YouTube Music kullanıcıları artık, tam şarkı sözlerini bilmese bile, şarkıları sadece mırıldanarak veya ıslık yaparak bulmanızı sağlayan yeni bir yapay zeka destekli çözüm geldi.

hero-image-fill-size-1200x1200-v1698247973.jpg

YOUTUBE MUSİC'TE MIRILDANARAK ŞARKILAR NASIL BULUNUR?

Cihazınızdaki şarkı arama özelliğini bulmak için YouTube Müzik uygulamasının sağ üst köşesine gidin ve arama simgesine tıklayın. Artık mikrofon işaretinin yanında yeni bir dalga benzeri simge göreceksiniz.

Yeni simgeye tıklamak sizi üstte “Bir şarkı çal, söyle veya mırıldan” yazan ve ekranın alt kısmında devam eden dalga benzeri animasyonun olduğu bir sayfaya götürecektir. Bu kısımdan kolaylıkla yapabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler