Sinan Akçıl, İzmir’de Kazaya Karıştı: “Kaçtı” Diyenlere İse Cevabı Ağır Oldu

Sinan Akçıl, İzmir’de Kazaya Karıştı: “Kaçtı” Diyenlere İse Cevabı Ağır Oldu

Ünlü şarkıcı Akçıl, İzmir’de konser vermek için Ege Bölgesi’ne gitti. Yoğun ilgiyle karşılaşan Sinan Akçıl, sevenlerine doyumsuz bir müzik şöleni sundu. Ancak şehirde yaşadığı talihsiz olay daha çok konuşuldu.

Başarılı ve yakışıklı şarkıcı Sinan Akçıl, konser verdiği İzmir’de başına ufak çağlı trafik kazası geldi. Karşıdan karşıya geçmek isteyen Akçıl, yola atladı. Hafif ticari ise, çarpmamak için ani fren yaptı.

Ticari aracın ani fren yapmasıyla beraber arkadaki otomobil kazaya karıştı. İki sürücü kazanın sebebi olarak Sinan Akçıl’ı göstererek üzerine yürüdü. Sonrasında bölgeden uzaklaşan Akçıl’a sosyal medyadan tepki geldi.

ekran-resmi-2024-05-27-15-54-16.png

ŞARKICI, ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Kazanın yaşandığı anda bir vatandaş o anları kameraya kaydetti. Daha sonrasında kayıtlar kısa sürede sosyal medyaya düştü. “Fenomenlere Dair Her Şey” hesabı üzerinden yayınlandı.

Görüntülerin ortaya çıkmasıyla beraber şarkıcı Sinan Akçıl, açıklamada bulundu. Eleştirilerin hedefinde olan Sinan Akçıl, sosyal medya hesabı üzerinden şunları söyledi;

“Birkaç tam gerizekalı 'umursamadı kazayı' demiş. Gördüm, duydum. Kazaya ben sebep olmadım. Kız öğrenci yurdu 'Sinan lütfen yanımıza gel' diye çok bağırdığı için onları kırmamak için yanlarına uğradım.

Yürüdüğüm yer konser alanı yani orası konser alan. Kamyon şoförü kardeşimi tuttum gel yanıma dedim, 'abi ben seni seviyorum' dedi. Ben de gereken neyse yapalım dedim. Yarın ofiste buluşulacak. Mükemmel bir konserdi, teşekkürler İzmir'im. Hayatım boyunca kimseden kaçmadım kralı gelse ki gelmiştir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler