YouTube Küfür Politikasını Yeniledi! Artık Küfür Edenlerin Gelirine El Konulmayacak

YouTube Küfür Politikasını Yeniledi! Artık Küfür Edenlerin Gelirine El Konulmayacak

YouTube oldukça gelişmiş ve bir video içerik programı olmuştur. Bu program sayesinde istediğiniz her video içeriğine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

YouTube oldukça gelişmiş ve bir video içerik programı olmuştur. Bu program sayesinde istediğiniz her video içeriğine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bu YouTube programı sayesinde zaman öldürmek için ya da birçok bilgiyi işi yapmak için videolar vardır. Bunların yanında farklı bakış açıları içeren ve toplumu farklı şekilde eğlendirmeye çalışan ve bu videolardan da oldukça keyif alan kesim vardır.

Bu videolar genelde küfür içerikli olmaktadır. YouTube ilk başta bu küfür içerikli videolara oldukça karşı çıkarken ve son zamanlarda çıkardığı yasa da küfür içerikli video içeren ve bunları paylaşan kişilerin gelirlerine el koyulacağını duyurmuştur. Bu durumdan dolayı da birçok video Youtube platformundan kalkmış ve herkes gelirlerine el konulmaması için herkes videoları kaldırmıştır.

YouTube Karar Mı Değiştirdi

YouTube uyguladığı karar ile küfür eden ve küfür teşvik edici videoları kaldırıp bu videoları kaldırmayan kişilerin ücretlerini keseceğini ve gelirlerine el koyacağını bildirmiştir. Bu karar ile birçok kişi YouTube videolarını kaldırmış ve gelirlerine el koydurmamasına çalışmıştır. Ama bu karar ile YouTube uygulamasından birçok video kalktığı için ve uygulamadaki birçok video azaldığı için YouTube bu kararından vazgeçerek yeni bir karar ortaya çıkardı.

Çıkardığı kararda YouTube kararlarına göre küfür içerikli video paylaşan kişilerin bu videolar yüzünden gelirlerine el konmayacağına sadece kısıtlama geleceğini duyurdu. Bu şekilde videolar geri yüklenerek YouTube eski platformuna geri dönmüştür. Bu kararla da ne YouTube videoları azalmış ne de küfür içerikli videolar paylaşımı artmıştır.

YouTube Kısıtlama Nasıl Olmaktadır

YouTube uygulamasında küfür içerikli video paylaşan kişilerin ilk önce paylaşımı ve gelirlerine el konsa da YouTube kendi itibarı nedeni ile bu karara son vermiş ve yeni bir karar çıkarmıştır. Bu karar ile YouTube Küfür içeren video paylaşan kişilere kısıtlama gelmiştir. Bu kısıtlama ise belirli bir sürede kişilerin videolarına ve gelirlerine el konulacağı daha sonra da süre bittikten sonra bu videolar sahiplerine geri iade edileceği ve gelirlerini vereceklerini ifade etmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler