Yeni iOS Güncellemesi, iPhone Pil Ömrünü Artırıyor Mu?

Yeni iOS Güncellemesi, iPhone Pil Ömrünü Artırıyor Mu?

Çoğu cep telefonu kullanıcısı, erken pil aşınmasına ve iki ile üç yılda bir ahizelerini değiştirme ihtiyacına neden olan basit hatalar yapıyor. Diğer yandan sistemsel sorunlar pil ömrünü azaltabiliyor. Apple güncellemesi pil ömrüne fayda sağlıyor mu?

Apple, uygun iPhone'lar için iOS 17.2.1 güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme, bazı hataları düzeltmenin ve güvenliği artırmanın yanı sıra, iPhone pil ömrünü de iyileştirdiğini iddia ediyor.

Yeni sürüm, Apple'ın Journal uygulamasını, iPhone 15 Pro serisi için Spatial video kaydını ve diğer özellikleri tanıtan büyük iOS 17.2 güncellemesinden sadece birkaç hafta sonra geldi.

YENİ GÜNCELLEME İLE PİL ÖMRÜ REVİZE EDİLDİ

Apple, iOS 17.2.1 güncellemesi ile beraber bazı bölgelerde pil ömrünü iyileştirdiğini iddia etti. Güncelleme, iPhone XS'ten iPhone 11 serisi, iPhone 12 serisi, iPhone 13 serisi, iPhone 14 serisi ve iPhone SE dahil olmak üzere en son iPhone 15 serisine kadar tüm modeller için mevcut. Halihazırda en son iOS 17.2 kullanan kullanıcılar için, iOS 17.2.1 güncellemesi ise yaklaşık 200 MB boyutunda.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler