Windows 12 İçin Tarih Verildi: Microsoft, Windows 12'yi Tanıtmaya Hazırlanıyor!

Windows 12 İçin Tarih Verildi: Microsoft, Windows 12'yi Tanıtmaya Hazırlanıyor!

Windows 12 için merakla beklenen tarih verildi. Sızıntılara göre Windows 12' nin lansmanı ortaya çıktı. İşte tüm merak edilenler...

Microsoft'un merakla beklenen işletim sistemi Windows 12 için henüz resmi bir duyuru yapılmadığı için lansman tarihi net değil. Ancak, Windows 11 ile yeni işletim sistemi temellerini atan Microsoft'un büyük değişiklikler getireceği Windows 12'yi tanıtmaya hazırlandığına dair söylentiler bulunuyor. İşte detaylar...

WİNDOWS 12 YENİ SÜRÜMÜYLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKMEYE HAZIRLANIYOR!

Windows 12 için yapay zekanın büyük bir rol oynadığına dair hazırlıklar tamamlanmak üzere. Windows 11 işletim sistemi ile beklenen ilgiyi yakalayamayan Microsoft, şimdi yeni Windows sürümüyle dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Yapay zeka entegrasyonu ve büyük değişikliklerle donatılması beklenen Windows 12'nin lansmanı ise çok yakın bir tarihte gerçekleşecek gibi görünüyor. Resmi duyurularla birlikte, Windows 12'nin getireceği yeniliklerle ilgili daha fazla detay ortaya çıkacak.

WİNDOWS 12'NİN LANSMANI ORTAYA ÇIKTI!

Bugün gelen sızıntılara göre, Windows 12'nin lansman tarihi ortaya çıktı. Windows 12, tüm özellikleriyle Haziran 2024'te kullanıcıların karşısına çıkacak. Yapay zeka desteği ile donatılan yeni sürüm, geniş dil modelleri, GPT entegrasyonu, fotoğraf düzenleyiciler gibi birçok yapay zeka özelliğini beraberinde getirmesi bekleniyor. Ayrıca, gelişmiş GPU teknolojileriyle performans konusunda da kullanıcıları memnun etmeyi amaçlıyor. Windows severleri bünyesine çekmeyi hedefleyen Windows 12, kullanıcılara daha gelişmiş ve zengin bir deneyim sunmayı planlıyor. 

BEKLENEN TARİH AÇIKLANDI!

Merakla beklenen Windows 12'nin tüm özellikleriyle Haziran 2024'te kullanıcılara sunulması planlanıyor. Gelişmiş GPU teknolojileriyle performans konusunda da iddialı olan Windows 12, kullanıcılarına daha gelişmiş bir deneyim sunmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler