Vivo X Flip'in Tasarımı Paylaşıldı. Katlanabilir Özelliğe Sahip

Vivo X Flip'in Tasarımı Paylaşıldı. Katlanabilir Özelliğe Sahip

Katlanabilir cihazların sayısı her geçen gün artarken, Vivo X Flip modeli de bu tarz cihazlardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Katlanabilir cihazların sayısı her geçen gün artarken, Vivo X Flip modeli de bu tarz cihazlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Samsung Galaxy Z Flip'e olan benzerliğiyle dikkat çeken Vivo X Flip hakkında bir süredir sızıntılar gündeme geliyordu. Nihayet görüntüleri de paylaşıldı. Dikey forma sahip telefonun kapağında bir ekran ve arkada ikili kamera sistemi yer alıyor. Elde edilen bilgilere göre standart olarak siyah, altın ve mor renk seçenekleri ile görücüye çıkması bekleniyor. Resmi olarak özellikleri henüz belli olmayan telefonun, ekranında OLED yapıda Full HD Plus yer alması ve 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olması öngörülüyor.

VİVO X FLİP'İN ÖZELLİKLERİ

Cihazın 44W hızlı şarj destekli 4.400 mAh bataryasına sahip olacağı konuşuluyor. Telefonlarını bu ay resmi olarak tanıtacak olan Vivo, etkinliğe günler kala vivo X Flip’in tanıtım görsellerini paylaştı. Bu görsellerin yayınlanmasıyla X Flip’in tasarımı da gözler önüne serildi. Çinli aktris Wang Ziwen’in telefonu kullanırken yer aldığı görsellerde dikkat cezbeden ayrıntılar, telefonun büyük ekranı, çift arka kameraya sahip kamera bölmesi ve elmas desenli mor tasarımı. Daha önce elde edilen  bilgilere göre Vivo yeni katlanabilir telefonunu üç farklı renk seçeneğiyle piyasaya sunacak. Fotoğraflarda görülen mor rengin yanında müşterilere sunulacak renk seçenekleri Siyah ve Altın olacak.

Telefonun iç yüzündeki büyük ekranın ebatları henüz resmi olarak belli değil ancak gelen sızıntılara göre ekranın büyüklüğü 6.8 inç olacak. Bu da Vivo X Flip’in iç ekranının Samsung Galaxy Z Flip 4 ve Motorola Razr 2022’den büyük olacağı anlamına geliyor. Katlanabilir telefonların genel özelliklerinden biri de zatem ekranın büyük ve geniş olması. Yani büyük bir ekran zaten beklentiler dahilindeydi. Paylaşılan resmi görsellerde ünlü bir oyuncunun kullanılması da tanıtımına büyük paralar yatırılacağı anlamına geliyor. Vivo son dönemlerde epey popüler bir marka haline geldi ve bu bağlamda X Flip modeli de bir süredir kullanıcılar tarafından merakla bekleniyordu. Piyasaya epey iddialı giriş yapacağını söylemek mümkün.

1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler