Telefonda Netflix Nasıl Kullanılır? Kullanım Esnasında Nelere Dikkat Edilmeli?

Telefonda Netflix Nasıl Kullanılır? Kullanım Esnasında Nelere Dikkat Edilmeli?

Bir Netflix aboneliğiniz varsa, mobil cihazdan da film, dizi ve belgeselleri izleme imkanınız oluşuyor. Ancak bazı ayarlamalar mobil cihazlardan izlemeyi daha etkin kılıyor. İşte mobil cihaz için Netflix ipuçları…

Öncelikle temel planda Netflix hesabınızı artık arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşamasanız da, Netflix ile ilgili en güzel şeylerden biri, tüm içeriğinizi TV olmadan izleyebilmenizdir. Hareket halindeyken veya büyük bir ekrana erişiminiz yoksa, mobil cihazda Netflix uygulamasını her zaman açabilirsiniz. Üstelik Wi-Fi'ye bile ihtiyacınız yok.

2023/10/17/netflix.jpg

ORTAMLARI DEĞİŞTİRİRKEN PARLAKLIĞI AYARLAYIN

Netflix’ten bir şeyler izlemek için telefonunuz veya tabletinizin olması yeterlidir. Açık havada Netflix izlemenin bir zorluğu, özellikle doğrudan güneş ışığında oturuyorsanız, ekranınızın çok parlak görünmemesidir.

Telefonunuzun otomatik parlaklık özelliğinin açık olmaması gerekir. Parlaklığı manuel olarak ayarlamalısınız. Bu sayede dizi veya filminizden çıkmanıza bile gerek kalmaz.

ÇEVRİMDIŞI GÖRÜNTÜLEME İÇİN FİLMLERİ VE DİZİLERİ İNDİRİN

Video indirmek, özellikle Wi-Fi'nin en iyi ihtimalle olmadığı dönemde imdadınıza yetişir. Bir trende veya uçakta uzun bir yolculuğa hazırlanırken Netflix’i çevrimdışı kullanmak oldukça avantajlıdır. Çocuklarla seyahat ediyorsanız, animasyon veya çizgi filmleri rahatlıkla mobil cihazlara indirebilirsiniz.

netflix.jpg

Netflix uygulamasında çevrimdışı görüntülemek üzere filmleri ve dizileri indirmek için bir başlık seçin ve Oynat düğmesinin altında İndir'e basın. İndirdiğiniz her şeyi ekranınızın altındaki Netflix'im sekmesinde görüntüleyebilirsiniz.

EKRANINIZI KİLİTLEMEYİ UNUTMAYIN

Mobil cihazlarda parmağınızı yanlışlıkla ekranınıza çarpabilirsiniz. Bunun olmaması için kilitleme seçeneğini kullanın. Filminizi veya dizinizi izlerken, ekrana bir kez dokunun ve ardından alttaki "Kilitle" düğmesine dokunun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler