Steam, 490 TL Değerindeki Oyunu Ücretsiz Veriyor!

Steam, 490 TL Değerindeki Oyunu Ücretsiz Veriyor!

Zaman içinde ücretsiz oyunlarla oyuncular sevindiren Steam, bu kez 490 TL değerinde bir oyunu ücretsiz olarak sunuyor.

Steam kullanıcıları, bu değerli oyunu sınırlı bir süre için hiçbir ücret ödemeden kütüphanelerine ekleyebilecekler. Bu fırsat, hem mevcut oyun severler hem de yeni kullanıcılar için kaçırılmayacak bir avantaj sunuyor. Steam’in oyunculara sunduğu bu cömert teklif, oyun dünyasında büyük heyecan yarattı. Oyuncular, bu fırsatı değerlendirerek 490 TL değerindeki bu oyunu ücretsiz olarak edinebilirler.

STEAM'DAN OYUN SEVERLERE SÜRPRİZ 

Steam, oyuncuları mutlu etmeye devam ediyor. Zaman zaman sunduğu ücretsiz oyunlarla kullanıcılarını sevindiren Steam, bu kez de yeni bir ücretsiz oyunla karşımızda. Gizemli bir adada geçen keşif ve bulmaca çözme odaklı macera oyunu "Islands of Insight", oldukça kısa bir süreliğine ücretsiz oldu. 27 Haziran 2024 saat 20.00’a kadar ücretsiz sunulacak olan yapım, bu tarihten sonra yeniden 15 dolar etiketiyle satılacak. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen oyuncular, oyunu belirtilen süre içinde ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilirler.

SIRLARLA DOLU BİR YAPIM MERAKLILARINI BEKLİYOR

Islands of Insight’ta oyuncular, farklı adalarda özgürce dolaşarak gizli yollar keşfedip çeşitli karakterlerle etkileşime geçebiliyor. Her ada, kendine özgü bir atmosfere ve çözülmeyi bekleyen onlarca farklı bulmacaya sahip. Adını Dead by Daylight ile duyuran Behaviour Interactive Inc. tarafından yayımlanan bu yapım, unutulmuş medeniyetlerin yer aldığı bir dünyada, çözülmeyi bekleyen sırlarla dolu. Oyuncular, bu büyüleyici dünyada keşif yaparken, karşılarına çıkan zorlu bulmacaları çözerek oyunun derinliklerine inecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler