A Milliler, Son 16’da: Maç Sonunda Montella Galibiyeti ve Turu Değerlendirdi

A Milliler, Son 16’da: Maç Sonunda Montella Galibiyeti ve Turu Değerlendirdi

A Milli Futbol Takımı, dün gece grubun son maçında Çekya’yı 2-1 mağlup ederek son 16’ya kaldı. 2008’den sonra Türkiye, Avrupa Şampiyonası’nda grup aşamalarını geçti. Teknik Direktör Montella’dan maç sonunda önemli açıklamalar geldi.

Türkiye-Çekya maçı Hamburg'daki Volkspark Stadyumu'nda oynandı. Türk taraftarının yoğun ilgisiyle karşılaşan A Milliler stattaki ve ekran başındaki milyonlara bu galibiyeti hediye ettiler.

Çekya’yı 2-1 mağlup eden Ay Yıldızlılar, grubu 6 puanla tamamlamış oldu. Milliler, son 16 turunda D Grubu'nu lider bitiren Avusturya ile eşleşti. A Mill Futbol Takımı ile Avusturya'yı karşı karşıya getirecek olan son 16 turu müsabakası 2 Temmuz Salı günü oynanacak.

tr.jpg

TARİH YAZMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Türkiye-Çekya mücadelesinin ardından teknik direktör Vincenzo Montella, açıklamalarda bulundu. Montella, maçı ve son 16 turunu şu şekilde değerlendirdi;

“Bir kişi fazla oynadık, belki bundan çok fazla istifade edemedik, daha iyisini yapabilirdik ama maçı kazanmayı başardık. Durum 1-1'e geldikten sonra tekrar öne geçtik. Bir gol yedik ama orada kalecimize yapılan faul vardı. Birkaç gündür baskı altındayız, başarılı sonuçtan dolayı çok mutluyum, takım her zaman bir bütün ve tek vücut oldu.

Her zaman büyük bir güvenle sahaya çıktık ve çok çalıştık, gruptan çıkma başarısını takım hak etti. Son 16'ya kaldık, çok genç bir takımız ve gerçekten cesurca oynadık, genç ve yetenekli oyuncuları kadroya seçtik. İnanıyorum ki gruptan çıkma başarımız sayesinde biraz daha rahatlayacağız, daha az duygusal olacağız. Bu 6 günde duygusal anlamda gelişebiliriz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler