Spotify Yıl Özetine Nasıl Bakılır?

Spotify Yıl Özetine Nasıl Bakılır?

Spotify yıl özetinde en çok dinlediğiniz şarkıları görebileceğiniz gibi size oluşturduğu liste ile bu şarkıları yeniden dinleyebilirsiniz.

Spotify Yıl Özetine Nasıl Bakılır? 

Günümüzde her yaştan kullanıcıya sahip olan Spotify müzik uygulaması oldukça beğenilmektedir ve her geçen gün kullanıcısı artmaktadır. En çok sevilen ve son zamanlarda en popüler olan uygulamalarından bir tanesidir. Her senenin sonunda dinleyicilerinin en çok hangi müziği dinlediğini ya da hangi müzikleri sürekli tekrarladığını görebilme fırsatları sunmalarıdır. Bu nedenle olunca tüm kullanıcılar tam olarak yıl özetlerini nereden bakabildiklerini bilemeyebilirler. Aslında oldukça basit ve tek tuşla halledebileceğiniz şekilde yıl özetinizi görebilirsiniz.

Yıl Özetine Nereden Girilir?

Spotify yıl özetine bakmanın farklı yolları vardır. Kimi zaman direkt olarak ana sayfanıza yıl özetiniz düşebilir. Fakat herkeste ana sayfada görülemeyebilir. Eğer ki ana sayfanızda göremiyorsanız ana sayfanızda bulunan arama çubuğundan Spotify Wrapped'e ulaşabilir ve tüm yıl özetinizi görebilirsiniz. 

Bütün bir sene boyunca en çok dinlediğiniz, en beğendiğiniz şarkıların listesini aynı zamanda en çok dinlediğiniz müzik türünü görerek yılınızın nasıl geçtiğini gözlemleyebilirsiniz. Oldukça basit bir algoritmaya sahip bir uygulamadır. Her yaştan kullanıcının kullanabileceği Spotify müzik uygulaması son günlerde iyice trend olmuş durumdadır. Özellikle yıl özetlerini birçok kullanıcı sosyal medya platformlarında paylaşarak diğer arkadaşlarıyla paylaşmaktadır. Bu sayede yıl özetlerine bakmak herkesi merak ettirmektedir.

Yıl Özeti Sayesinde En Çok Dinlediğiniz Şarkıları Görebilirsiniz

Spotify yıl özetinde en çok dinlediğiniz şarkıları görebileceğiniz gibi size oluşturduğu liste ile bu şarkıları yeniden dinleyebilirsiniz. Yıl özetinizde en çok dinlediğiniz sanatçıları, en çok dinlediğiniz şarkıları, dinlenen dakika sayısını ve en çok dinlediğiniz şarkı türüne tek tuşla ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey arama çubuğundan Spotify Wrapped'e ulaşmak olacaktır. Aynı şekilde arama motoruna 2022 yazarak da yıl özetinize ulaşabilirsiniz.

Dinleyici sayısı her geçen gün artan Spotify uygulaması oldukça beğenilmektedir. Kolay bir ara yüze sahip olduğundan her yaştan kullanıcı kullanabilir. Spotify uygulamasının hem premium versiyonu hem de ücretsiz versiyonu mevcuttur. Bazen cep telefonlarında yıl özetiniz görünmeyebilir bu tür durumlarda bilgisayar üzerinden yine aynı şekilde yıl özetinizi görebilirsiniz. Eğer siz de yıl özetinizi görmek isterseniz yukarıda bahsedilen yöntemlerle ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler