Sony, PlayStation Plus'ın Extra ve Deluxe Aboneliklerine ilk 10 Ayda 14,1 Milyon Kişi Üye Olduğunu Açıkladı

Sony, PlayStation Plus'ın Extra ve Deluxe Aboneliklerine ilk 10 Ayda 14,1 Milyon Kişi Üye Olduğunu Açıkladı

Sony, 2022 yılının Haziran ayında yenilenen PlayStation Plus’ın kaç abone kazandığını açıkladı. İşte haberin detayları…

PlayStation Plus üyeleri için Deluxe ve Extra seçenekleri ile oyun performansını en üst noktaya çıkardı. Sony, yeni katmanlar sayesinde kazandığı abone sayısını ve 2022 yılına ait finansal bilançosunu yayınladı. Geçtiğimiz Haziran ayında PlayStation’a Plus verilerine yer verildi. Geçen sene platforma dahil edilen Deluxe ve Extra seçeneklerine ilk 10 ayda 14.1 milyon kişi üye oldu. Abonelerin 8 milyonunu Deluxe üyeleri oluştururken 6.1 milyonunu ise Extra katmanından oluşuyor.

Elektronik Devi Sony, PS4- PS5 Katmanlarında Üye Sayısını Ne Kadar Arttırdı?

Tüm abonelerine aylık ücretsiz oyun vermeye devam eden Sony 2022 yılı itibari ile üç katmanlı bir düzene geçti. Yeni ve klasik oyunların bulunduğu bir kitaplık ekleyerek daha geniş bir platforma evrildi. Bu sayede abonelerinin katlanmasını sağlayarak 10 ayda 14.1 milyon kişiye ulaştı. PS Plus üyelerinin ücretsiz oyunlardan yararlanmasını sağlayarak sınırsız bir kullanım imkanı sundu.

PS Plus Essential üyeliği Türkiye’de 40 TL iken ABD’de 9.99 dolara satılıyor.Her ay yenilenen oyunlardan oluşan PS Plus katmanları üç farklı seçenekten oluşuyor. Reklam gelirlerinden elde edilen ağ hizmetlerinin geliri ise yenileme öncesi artış gösterdi ve 118.9 milyar Yen olduğu belirtildi.Abone sayısına göre eskisinden daha fazla para kazanmaya başlayan şirket, geçen sene Haziran ayına ait kazancını ve abone sayısını açıkladı.

Tercih Katmanlarının Ayrıcalıkları Neler?

Sony, PlayStation Plus’ta üç farklı katmandan yararlanma fırsatı sunuyor. Essential, Extra ve Deluxe katmanlarının her birindeki ayrıcalık oldukça farklı. PS Plus, PS4-PS5 kullanıcılarına özel olarak sunduğu bu katmanlarda özel indirimler, çevrimiçi çok oyunculu özelliği, aylık ücretsiz oyunlar, bulut depolama sunan Essential ile doğruca PlayStation’da ücretsiz kargo gibi imkanlardan yararlanma fırsatı sunuyor.

 Extra seçeneğinde aylık oyunlar, özel indirimler, çevrimiçi çok oyunculu oyunlar, oyun yardımı, oyun kataloğu gibi dev bir arşiv sunuyor. Deluxe seçeneği ise Extra ile aynı özelliklerin yanında klasikler kataloğu ve oyun deneme sürümleri ile oldukça kapsamlı. Tüm PlayStation Plus kullanıcıları için bu durum ise abonelerin katlanmasını sağlayarak akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler