TPAO 450 Personel Alacak

TPAO 450 Personel Alacak

İşe alım için Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından 450 personel alımı yapılacağına dair duyuru yayınlandı. Konuyla ilgili TPAO’nun yaptığı açıklamada ise personellerde aranan niteliklere yer verildi. İşte haberin detayları…

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından işe alım duyurusu yapıldı. Duyuruya göre “Ortaklığımız, Ülkemizin enerji bağımsızlığına giden yolda arama ve üretim faaliyetlerini hız kesmeden sürdürmektedir. Artan arama ve üretim faaliyetlerimiz ile petrol ve doğalgaz keşiflerimiz sonucu yeni çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duymaktayız.

Bu kapsamda 2023 yılı içerisinde, Ankara'da bulunan Merkez Teşkilatımız ile Taşra Teşkilatımız olan Batman, Adıyaman, Trakya ve Şırnak Bölge Müdürlüklerimize çeşitli alanlarda 175'i lisans, 275'i ön lisans mezunu olmak üzere toplamda 450 personel alımı yapılacaktır.” şeklinde oldu. Birçok adayın heyecanla beklediği işe alım duyurusu için uygulanacak usul ve esaslar da yayımlandı.

Alımlarda Uygulanacak Usul ve Esaslar

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından işe alım duyurusu yayınlandı. Alımlarda uygulanacak usul ve esaslar ise şöyle…

 1- Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca, alım işlemleri gerçekleştirilecektir.

2- İlanlarımız, Türkiye İş Kurumu üzerinden 2023 yılı Mayıs sonu itibariyle yayımlanmaya başlayacak ve başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi www.iskur.gov.tr üzerinden yapılabilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler