Samsung Z Flip 6 İçin Yeni Söylentiler Geldi: Kamera, İşlemci ve Daha Fazlası…

Samsung Z Flip 6 İçin Yeni Söylentiler Geldi: Kamera, İşlemci ve Daha Fazlası…

Samsung’un katlanabilir telefon modeli Z Flip, yeni versiyonu için sızıntılar gelmeye başladı. Z Flip 6'nın kameralarından, çıkış tarihinden, işlemcisinden ve sızıntılara dayalı beklentiler neler? Detaylar haberimizde…

Samsung'un Galaxy Z Flip 5'i, cihazı açmadan uygulamaları kullanmayı mümkün kılan önemli ölçüde daha büyük kapak ekran sahipti. Bu özelliği sayesinde selefine göre büyük bir adımdı. Şimdi, Samsung'un bu yıl gelecek Galaxy Z Flip 6 ile bir sonraki katlanır model için ne değişkilik yapacağı merak konusu.

Söylentilere göre, Galaxy Z Flip 6 modeli için küçük bir güncelleme olacak. Muhtemelen yeni bir işlemci ve belki de geliştirilmiş bir kamera yer alacak, ancak muhtemelen Galaxy Z Flip 5 ile aynı genel görünümü koruyacak.

ekran-resmi-2024-05-11-14-51-28.png

Z FLİP 6’DA İŞLEMCİ DEĞİŞİKLİĞİ

Galaxy Z Flip 6'nın Galaxy Z Flip 5'e çok benzemesi bekleniyor. Yeni katlanır telefon, fiziksel boyutlarda sadece küçük değişikliklerle geçen yılki cihazla neredeyse aynı olacak. Sızıntı ayrıca cihazın nane ve lavanta rengi seçeneklerinde gelebileceğini gösteriyor.

Galaxy Z Flip 6 muhtemelen Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 3 çipinde çalışacağı aktarılıyor. SamMobile'a göre, Geekbench'in veritabanında Galaxy Z Flip 6'nın iki farklı varyantı tespit edildi: Biri Snapdragon 8 Gen 3 çipli ve diğeri eski Snapdragon 8 Gen 2 işlemci tarafından desteklenmektedir.

samsung-galaxy-z-flip5-news-01.jpg

KAMERA’DA YENİ SENSÖRLER

Kamera kalitesi, Galaxy Z Flip'in tipik olarak Samsung'un amiral gemilerinin gerisinde kaldığı bir alandır. Galaxy Club'a göre Samsung, Galaxy Z Flip 6 ile bunu değiştirmeye yönelik bir adım atabilir.

Raporda, Samsung'un bir sonraki çevirmeli telefonunun 50 megapiksel bir kameraya sahip olacağı ve bunun da Galaxy S24 ve S24 Plus'taki ana kamera sensörüyle aynı çözünürlüğü yapacağı bildiriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler