Realme C21 Nasıl Bir Telefon?

Realme C21 Nasıl Bir Telefon?

Realme C21 cep telefonları, güçlü ve güvenilir bir mobil cihaz arayan herkes için mükemmel bir seçimdir.

Realme C21 cep telefonları, güçlü ve güvenilir bir mobil cihaz arayan herkes için mükemmel bir seçimdir. Bu telefon şık bir tasarıma, güçlü bir işlemciye ve sizi bağlı tutmak için birçok özelliğe sahiptir.

6.5 İnç Ekran HD+

Realme C21, film izlerken veya oyun oynarken çarpıcı bir görsel deneyim yaşamanızı sağlayan 6.5 inç HD+ ekrana sahiptir. Güçlü sekiz çekirdekli işlemcisi, ister uygulamaları ister çoklu görevleri çalıştırıyor olun, çoğu görevi kolaylıkla yerine getirebilir. Ayrıca, cihaz büyük bir 5000 mAh pil ile birlikte gelir, böylece tüm gün kullanımın tadını çıkarabilirsiniz.

Performansın yanı sıra Realme C21, paranızın karşılığını veren birçok özellik de sunuyor. Cihaz, ödeme yapmanıza ve verileri hızlı bir şekilde paylaşmanıza olanak tanıyan bir NFC yongası içerir. İnanılmaz derecede ayrıntılı görüntüler yakalamak için 13 MP ana lens ve 2MP makro lens ile dört arka kameraya sahiptir. Ayrıca, telefon sürükleyici ses performansı için çift stereo hoparlörler sunuyor.

Yüz Kilidi Açma

Realme C21, yüz kilit açma ve yana monteli parmak izi sensörü gibi bazı temel güvenlik özellikleri sunar. İyi pil ömrü, mükemmel bir işlemci ve bazı harika özellikleri ile Realme C21, birinci sınıf bir mobil deneyim sunuyor.

Realme C21, Realme'nin en yeni akıllı telefonudur ve uygun fiyata çok çeşitli özellikler sunar. Bu telefon, 20:9 en boy oranına sahip 6.5 inç HD+ ekrana sahiptir ve size en sevdiğiniz içeriğin çarpıcı bir görünümünü sunar.

Pil

MediaTek Helio G35 işlemci tarafından desteklenmektedir ve ne yaparsanız yapın sorunsuz performans sağlar. Ayrıca, 5000 mAh pil, tüm günlük ihtiyaçlarınız için bol miktarda güce sahip olmanızı sağlar.

Depolama açısından, Realme C21, en sevdiğiniz uygulamaları ve medyayı depolamak için bol miktarda alan sağlayan 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına sahiptir. Ayrıca, telefon microSD kart yuvası aracılığıyla 256GB'a kadar ek depolama alanını destekler ve medya dosyalarınız için bol miktarda alanınız olmasını sağlar.  Cihaz ayrıca arkaya monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısına sahiptir ve Wi - Fi, Bluetooth ve 4G LTE'yi destekler. Yani, sizi dünyaya bağlı tutmak için yeterli seçeneğiniz var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler