PlayStation 5 Ne Kadar Sattı? Şirket, Rakamları Paylaştı…

PlayStation 5 Ne Kadar Sattı? Şirket, Rakamları Paylaştı…

PlayStation 5 satışları yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Sony Çarşamba günü yaptığı açıklamada, 2020'nin sonlarında piyasaya sürülmesinden bu yana 50 milyon konsol sattığını duyurdu.

Sony Interactive Entertainment (SIE) bugün, PlayStation 5 konsolunun (PS5) Kasım 2020 lansmanından bu yana üç yıl boyunca tüketicilere satılan 50 milyon birimi aştığını duyurdu.

Dünya çapındaki PlayStation hayranlarının desteği sayesinde, PS5 konsolu, son derece popüler oyunlardan oluşan bir liste ve SIE'nin PlayStation Plus Premium üyeleri için PS5 oyun akışı da dahil olmak üzere oyun deneyimine yenilik getirmeye odaklanmaya devam ederek bu yıl güçlü bir ivme yaşadı.

PS 5’DEN REKOR SATIŞ GELDİ

Yeni satış verileri, PlayStation 5'in rekabetine karşı zafer kazandığını ve Xbox Series X/S'yi 2023'te önemli bir farkla sattığını ortaya koyuyor. Black Friday, benzersiz bir başarı yaşadıkları için Sony için oyunun kurallarını değiştirdi.

PlayStation 5 şu anda etkileyici bir 50 milyondan fazla sattı. Bu da selefi PlayStation 4'ün satışlarını geçebilecek umut verici bir yörüngeye işaret ediyor. Sony Interactive Entertainment Başkanı ve CEO'su Jim Ryan,

PS5 satış dönüm noktasına ulaşmak, küresel PlayStation topluluğunun sarsılmaz desteğinin ve PlayStation Studios ve ortaklarımızdan yetenekli geliştiriciler tarafından yaratılan inanılmaz deneyimlere olan tutkularının bir kanıtıdır.

Şimdiye kadar PS5 yolculuğuna katılan tüm oyuncularımıza minnettarız ve bunun lansmandan bu yana tam bir PS5 konsolu kaynağına sahip olduğumuz ilk tatil sezonu olduğu için heyecanlıyız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler