Acun Ilıcalı’dan Mehmet Ali Erbil’e Olay Gönderme!

Acun Ilıcalı’dan Mehmet Ali Erbil’e Olay Gönderme!

TV8 ve EXXEN platformu sahibi Acun Ilıcalı, YouTube kanalına katıldı. Burada yaptığı açıklamalar ise gündem oluşturdu. Adnan Oktar ile ilgili verdiği demeçlerin ardından Erbil hakkında da açtı ağzını yumdu gözünü…

Geçtiğimiz günlerde ünlü sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil, Acun’u hedef alarak saldırmıştı. Erbil, “Ben yıllardır ekrandayım, yerim belli, Acun o kadar kısa sürede nasıl medya patronu oldu” açıklamasını yapmıştı.

Mehmet Ali Erbil’in açıklamasının ardından Acun Ilıcalı’dan yanıt gecikmedi. Ilıcalı, Enver Aysever’e konuk olduğu YouTube yayınında Erbil’in sözlerine karşılık verdi.

ACUN ILICALI’DAN ERBİL’E ÇARKIFELEK GÖNDERMESİ

Medya patronu Acun Ilıcalı, gazeteci Enver Aysever’in canlı yayın konuğu oldu. YouTube üzerinden yapılan yayında Ilıcalı gündeme dair açıklamalarda bulundu. Aysever, Acun Ilıcalı’ya Mehmet Ali Erbil’in açıklamalarını sordu.

Mehmet Ali Erbil, “50 yıldır ekran önündeyim hiçbir şeyim yok. Acun bizimle röportaj yapmak için beklerdi, şimdi kanalları, futbol kulüpleri var, bu nasıl oluyor anlamadım” söyleminde bulunmuştu. Acun Ilıcalı ise, açıklamaya şöyle tepki verdi;

Çarkıfelek'i ona sundurmadık diye sinirlendi. Kafamız ne kadar basmıyor ya da aklımız ne kadar gitti de bir sunucuyla yapımcının aynı para kazanacağını mı düşünüyoruz?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler